Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Δυσαρεστημένη η Αλμωπία από τους βουλευτές του νομού.





Σε κλίμα δυσπιστίας προς τους βουλευτές της Πέλλας ,αναμένεται να γίνει την Κυριακή8 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.30μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα της Αριδαίας, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η σύσκεψη με θέμα το επικείμενο κλείσιμο του Τάγματος Εθνοφυλακής Αριδαίας.
Ο Δήμος έχει καλέσει  όλους τους τοπικούς φορείς, όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αριδαίας καθώς και τους Προέδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων του Δήμου τους βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας στη σύσκεψη.
Το πρώτο ζητούμενο είναι η συμμετοχή του κόσμου και των φορέων που μέχρι σήμερα ,σε άλλα ακόμα πολύ σοβαρότερα ζητήματα έδειξε πλήρη αδιαφορία.
Το δεύτερο είναι η έντονη δυσαρέσκεια που υπάρχει για τους βουλευτές του νομού, οι οποίο  μέχρι σήμερα έχουν δώσει την εντύπωση ,ότι τους νοιάζει πρώτιστα ο τόπος καταγωγής τους.
Ενώ , ακόμα και για ψύλλου πήδημα στην περιοχή καταγωγή τους , βουλευτές του νομού καταθέτουν ερωτήσεις στη βουλή και πράττουν πολύ ορθά, αγνοούν επιδεικτικά την Αλμωπία.
Να δούμε τελικά αν την Κυριακή παραστούν στη σύσκεψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)