Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Σε τουρνουά στη Ρωσία η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ. Συμμετέχει και ο Αριδαιώτης Μελέτης Μίσκοβιτς




Με την συμμετοχή και του Αριδαιώτη Μελέτη Μίσκοβιτς , βρίσκεται στη Ρωσία ,η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης,όπου παίρνει μέρος στο διεθνές τουρνουά «Βίκτορ Ποντεντέλνικ» στο Ροστόφ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Εχοντας μόλις 2,5 ώρες περιθώριο για ξεκούρασης στο ξενοδοχείο μετά τη βραδινή πτήση, η ομάδα του Αλέξανδρου Τασούλη επικράτησε 1-0 της Παχτακόρ με γκολ του Υφαντίδη έπειτα από κάθετη μπαλιά του Χατζηστράβου.

Ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με τους: Σιαπάνη, Παπαθανασίου, Λαζαρίδη, Ευθυμιάδη, Δημητρίου, Μελετίδη, Χατζηδίμπα, Νούκαρη, Αλοπούδη, Τσέλα, Υφαντίδη. Πέρασαν ως αλλαγή οι: Μίσκοβιτς, Κοντοθανάσης, Χατζηστράβος, Δραγάνης, Φιλιππίδης, Καρβούνης.



Η Κ15 του ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 την ακαδημία της Κράσνονταρ Κράι

Το δύο στα δύο έκανε η ομάδα Κ15 του ΠΑΟΚ που συμμετέχει στο διεθνές τουρνουά «Βίκτορ Ποντεντέλνικ» στο Ροστόφ. Μετά την επικράτηση 1-0 επί της Παχτακόρ, οι παίκτες του Αλέξανδρου Τασούλη νίκησαν 3-0 την ακαδημία της Κράσνονταρ Κράι.
Δύο γκολ για τον ΠΑΟΚ σημείωσε ο Υφαντίδης – έφτασε τα τρία στα τουρνουά -  κι ένα ο Φιλιππίδης που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή.

Ο Δικέφαλος αγωνίστηκε με τους: Σιαπάνη, Παπαθανασίου, Λαζαρίδη, Δημητρίου, Ευθυμιάδη, Μίσκοβιτς, Κοντοθανάση, Χατζηστράβο, Αλοπούδη, Αϊδωνίδη, Υφαντίδη. Ως αλλαγές χρησιμοποιήθηκαν οι: Μελετίδης, Πολύζος, Δραγάνης, Καρβούνης, Φιλιππίδης, Πεχλιβανίδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)