Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Δήμος Αλμωπίας τιμά Προμαχιώτη παγκόσμιο πρωταθλητ'η



Ο Δήμος Αλμωπίας και η Τοπική Κοινότητα Προμάχων σας προσκαλεί στην τελετή βράβευσης του χρυσού αθλητή των καταδύσεων Μάστερς, Τζιβόπουλου Στέφανου-Ευάγγελου,
τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μ.μ., στο κέντρο Νεότητας των Προμάχων.
Θα ακολουθήσει παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τον Μορφωτικό Σύλλογο των Προμάχων. Τριπλά χρυσός ο Βαγγέλης Στέφανος Τζιβόπουλος στις καταδύσεις!
Ο εκ Προμάχων καταγόμενος αθλητής μάγεψε κριτές και κοινό και διέπρεψε, ανεβάζοντας τη χώρα μας στα ουράνια.

Εκπληκτική επίδοση για την Ελλάδα στην 1η της συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καταδύσεων Μάστερς του Αϊντχόβεν: ο Στέφανος- Βαγγέλης Τζιβόπουλος κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, στα τρία αγωνίσματα που έλαβε μέρος.

Μετά τα δύο χρυσά μετάλλια στο 1μ. και τα 3μ., ο Έλληνας καταδύτης ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στη Σταθερά Ανδρών (260.55).

Ο σπουδαίος καταδύτης μας αναφέρθηκε στις μεγάλες πρόσφατες επιτυχίες του, τονίζοντας:

«Ξεκίνησα μόνος μου αυτή την προσπάθεια, αφού ζω στη Νέα Υόρκη. Ο σπουδαίος Ελληνο-αμερικανός καταδύτης, GregLouganis, πίστεψε σε μένα και έτσι κατάφερα να επανέλθω στην αγωνιστική δράση μετά το 2008, όταν και είχα σταματήσει.

Φέτος στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ κέρδισα με τον συναθλητή μου, το χρυσό μετάλλιο στις συγχρονισμένες καταδύσεις, όπως επίσης και 4 χρυσά στους Παναμερικανικούς αγώνες της Φλόριντα. Έτσι ένιωθα έτοιμος να πρωταγωνιστήσω και σ’ αυτό το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Είναι ό,τι πιο όμορφο να ανεβαίνεις τρεις φορές στην κορυφή με το εθνόσημο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)