Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Χρύσανθος Λαζαρίδης κατηγόρησε τον Μανώλη Γλέζο, για ακραίο.



Γράφει ο Κώστας Δανάς
------------------------------

 ....κάνω έκκληση στον Κωστάκη Καραμανλή να γκρεμίσει την κυβέρνηση της Πολιτικής Άνοιξης και του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές.
-------------------------------------------
 Οι χειρότεροι εχθροί του Ελληνικού λαού κατά την τουρκοκρατία, ήταν οι Γενίτσαροι. Παιδιά Ελλήνων που οι Τούρκοι τα άρπαξαν από τις οικογένειές τους, τα εξισλάμισαν, τα εκπαίδευσαν και έγιναν οι μεγαλύτεροι και φανατικότεροι εχθροί  και δολοφόνοι των Ελλήνων.






Κάτι παρόμοιο  συνέβη  με  τον  βουλευτή  επικρατείας  της  Ν.Δ (σωστότερα  της Πολιτικής Άνοιξης ), Λαζαρίδη.
Ο Λαζαρίδης πρώην αριστερός και μετά ανανήψας, εκπαιδεύτηκε στα υπόγεια της Πολιτικής Άνοιξης και τώρα ένας Γενίτσαρος της άκρας δεξιάς και θανάσιμος εχθρός της αριστεράς και των απλών ανθρώπων του μόχθου.
Ο Λαζαρίδης σύμβουλος του Αντώνη Σαμαρά,  οδήγησε σε ακραίες ακροδεξιές ενέργειες τον πρωθυπουργό, π.χ. Η επιστράτευση των ναυτών, ενέργεια που δεν θα την έκανε ούτε ο Πινοσέτ. Οι ναύτες ήταν νηστικοί, μια και είχαν να πληρωθούν πολλούς  μήνες κι όμως επιστρατεύτηκαν. Ο κ.Λαζαρίδης  ήταν αυτός που συμβούλεψε τον πρωθυπουργό για το μαύρο στην ΕΡΤ.
Ο άνθρωπος αυτός που συμβούλεψε τον πρωθυπουργό να ενεργήσει εις βάρος του Ελληνικού λαού τόλμησε να εξυβρίσει την ζωντανή ιστορία της πατρίδας, τον Μανώλη τον Γλέζο, όταν χωρίς να ντρέπεται χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως ακραίο κόμμα.
Οφείλω να δηλώσω ότι ο κ. Λαζαρίζης  δεν έχει καμία σχέση με την Ν.Δ., αυτός ανήκει στο ακραίο δεξιό μόρφωμα την Πολιτική Άνοιξη, η οποία συγκυβερνά με το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου, και οδήγησαν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση και στις αυτοκτονίες.
Ο κύριος Λαζαρίδης και οι ομοϊδεάτες του στην Πολιτική Άνοιξη, ισχυρίζονται ότι  οι κυβερνήσεις πρέπει να πέφτουν από εκλογές, μετά την τετραετία. Φαίνεται ο κ.Λαζαρίδης έχει ασθενή μνήμη.  Ξέχασε προφανώς ότι η κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη έπεσε από τον Αντώνη Σαμαρά πριν συμπληρώσει τετραετία.
Αυτή η πτώση στοίχισε στην Ελλάδα, διότι ο κ. Μητσοτάκης με τον στρατηγό Γρυλάκη  και τον Γκριγκόρωφ, είχαν συμφωνήσει στο όνομα σλαβομακεδονία. Επίσης ο κ. Μητσοτάκης είχε δηλώσει ότι πρέπει ν’ αρχίσουμε λιτότητα, γιατί οδηγούμαστε στην καταστροφή. Ο Σαμαράς τον πέταξε στα σκουπίδια και ακολούθησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ που οδήγησαν την χώρα σ’ αυτά τα χάλια.
Ένας απλός γιατρός  από την Μακεδονία είμαι και κάνω έκκληση στον Κωστάκη Καραμανλή να γκρεμίσει την κυβέρνηση της Πολιτικής Άνοιξης και του ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου και να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές. Είμαι σίγουρος ότι απ’ αυτές τις εκλογές θα βγουν  μπροστά πατριωτικές δυνάμεις, που η αγάπη για την πατρίδα και για τους απλούς ανθρώπους του μόχθου θα τις οδηγήσουν σε συνεργασία για το καλό της πατρίδας, έστω κι αν ξεκινούν από διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες.
                                                                                      Δανάς Κώστας
                                                                                       ιατρός

3 σχόλια:

  1. αγαπητέ γιατρέ όλα σωστά τα γράφεις, εκτός απο την λέξη γενίτσαρος. Ναι οι Τούρκοι έκαναν γενίτσαρους, όμως η συνταγή ήταν παλιότερη γιατί γενίτσαρους έκαναν οι Βυζαντινοί, έκαναν οι Ρωμαίοι, έκαναν οι Μακεδόνες, έκαναν και οι αρχαίοι Έλληνες. Αλλά και σήμερα το φαινόμενο επαναλαμβάνεται ιδιαίτερα στην χώρα μας, αλλά και σε όλα τα βαλκάνια. πριν από όλα οι βούλγαροι, βουλαροποιούν ΠΓΔΜίτες, Σέρβους και Αλβανούς μοιράζοντας ευρωπαικά διαβατήρια, 'ομως και οι δικοί μας μοίρασαν αμέτρητα διαβατήρια σε Αλβανούς, Τσετσένους, Γεωργιανούς κλπ, οπότε το παράδειγμα σου είναι ατυχές για τον κ.Λαζαρίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χώρα διαλύεται, οι τούρκοι παραφέρονται & ο τρελαντώνης πέρα βρέχει ! Το Κράτος μας είναι το πιό ανάλγητο & υποτακτικό .Η Εθνική Άμυνα καταρέει τα πάντα υπολειτουργούν επικρατεί ένα αλλαλούμ ένα κομφούζιο κυριαρχεί & στην Ελληνική κοινωνία υπάρχει έντονη ανασφάλεια. Ο Έλληνας ξεπουλάει ότι έχει & δεν έχει μήπως & επιβιώσει έρχονται νέα μέτρα ξέφρενη φορολογία οι συνεχείς συτοκτονίες αποκρύπτονται δεν συγκινούν την εγκληματική καρεκλοκένταυρη συγκυβέρνηση. Με ποιό δικαίωμα ο Μπόμπος τούρκογλου του 3% έχει πολιτικό λόγο που με τις πράξεις του μας εξαγριώνει; Όσο για τον Καραμανλή φαίνεται η μόνη ορατή λύση με τα σημερινά κατστροφικά δεδομένα & μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Αλέξη που τόσο πολύ υποτιμά το σύστημα Μ.Μ.Ε. κλπ. θεωρώ ότι δεν θα βλάψει τον τόπο. Απεναντίας θα ηρεμήσει τα πνεύματα για να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς. Τώρα αποδεδεικνύεται ολοφάνερα ότι φτάσαμε κυριολεκτικά στο απροχώρητο. Η τρέλα της νύν εξουσίας μας αποδομεί ώς κοινωνία, μας ρημάζει, & μας καταστρέφει, αυτή είναι δυστυχώς η πικρή αλήθεια. Πρέπει ν' αλλάξει .. άμεσα το πολιτικό σκηνικό για να πάρει μπροστά η παραγωγική Μηχανή. Με σύσσωμο τον Ελληνικό λαό ώστε να επέλθει η πολυπόθητη ανάπτυξη όχι λουκέτα όχι ανεργία όχι άλλες αυτοκτονίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε 2:23 είσαι εκτός τόπου κ χρόνου. Η χώρα ΔΕΝ διαλύεται μπαίνει τάξη κ νομιμότητα. Οι τούρκοι είναι τούρκοι, πάντως όσα γινονταν (παραβιάσεις κλπ) ήταν για να τα αρπάζουν χοντρά οι πονηροί, τίποτα άλλο.Ο τρελαντώνης βάζει τάξη. Ανάλγητος κ υποτακτικός είσαι κ φαίνεσαι, αφού εσύ είσαι το κράτος. Σε τι καταρρέει η Εθνική άμυνα σε πεταμένα λεφτά που άσκοπα μοιράζονταν για παλιοσίδερα και σε τάισμα τεμπέληδων; Ρε είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσοι στρατηγοί όσοι είναι κ οι φαντάροι; Αλλαλούμ κ κομφούζιο κυριαρχεί στο μυαλό σου. Ανασφάλεια υπάρχει μόνο σε ανασφάλιστους. Για την φορολογία έχεις δίκιο, αφού εφαρμόζεται το γερμανικό σύστημα προς το χειρότερο. Είσαι πολύ προσβλητικός για τον Βαγγέλη του 3%, απλά το παληκάρι σώνει το τομάρι του. Ο Κωστάκης, πολιτικά τον έχουν τελειώσει μόνο για την προεδρία τον έχω. Ο Αλέξης πρέπει να φάει πολλά ψωμιά ακόμα για να πάρει την καρέκλα του Αντώνη (μάλλον την άλλη 5ετία). Απο τις καφετέριες, τα κλαμπ κ τα νυχτερινά κέντρα δεν πρόκειται να πάρει μπρος η παραγωγική μηχανή. Οποιος ξενυχτάει κ ξυπνάει στις 12 το μεσημέρι, ε μετά χρειάζεται 1 καφέ ως τις 4 και μετά έναν συμπληρωματικό υπνάκο, οπότε έρχεται η ώρα για το επόμενο ξενύχτι και η παραγωγικότητα θα έρθει αύριο. Συμφωνώ για την πολυπόθητη ανάπτυξη όχι λουκέτα όχι ανεργία οχι άλλες αυτοκτονίες αλλά πως φίλε μου, με ποιό τρόπο. Εσύ έχεις να προτείνεις κάτι. Με χαρά θα διαβάσω τις προτάσεις σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)