Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Χρήστος Χουρσόγλου κοντά σε χρίσμα και «δαχτυλίδι»





Πολύ κοντά στην αρχηγία της παράταξης « Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» που ίδρυσε ο Χρήστος Μπίνος βρίσκεται ο δημοτικός Σύμβουλος Χρήστος Χουρσόγλου.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες αλλά και ενδείξεις , η επιθυμία του ιδρυτή της, η παράταξη να παραμείνει ενεργή και σε δημιουργικό ρόλο, φαίνεται όχι μόνο να κερδίζει έδαφος ,αλλά και να δυναμώνει . Έτσι η συμμετοχή της στις  δημοτικές εκλογές στην Αλμωπία γίνεται ολοένα και πιο πιθανή.
Οι ανταλλαγή απόψεων γίνεται κάθε μέρα και οι αποφάσεις είναι ώριμες και αναμένεται να ληφθούν μέσα στον Οκτώβριο.
Στη συνέχεια στόχος είναι να εξασφαλιστεί ένα είδος «χρίσματος» , άτυπα όμως από την Νέα Δημοκρατία,έτσι ώστε να κοπούν τα φτερά άλλων φιλόδοξων υποψηφίων δημάρχων που προέρχονται από τον χώρο . Εκτιμάται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να εξασφαλιστεί δεδομένου ότι υπάρχουν άριστες σχέσεις ,τόσο του Χρήστου Μπίνου ,όσο και του Χρήστου Χουρσόγλου με  Νεοδημοκράτες βουλευτές του νομού. Μάλιστα ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα διευκολύνει και κάποιους υποψηφίες από τον ίδιο χώρο , να αποσυρθούν πιο «αναίμακτα» πολιτικά , επικαλούμενοι το καλό του πολιτικού τους χώρου. 
Επί πλέον εκτιμούν ότι ο χρόνος κυλά  αρνητικά για άλλον υποψήφιο που εκδήλωσε κάποια επιθυμία να είναι υποψήφιος δήμαρχος, αφού θα πρέπει να περιμένει την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου  για  χρηματικούς καταλογισμούς σε βάρος του και αναλόγως να κινηθεί.  Τότε όμως μάλλον θα είναι αργά , καθώς θα έχουν διαμορφωθεί ενδεχομένως άλλες καταστάσεις. Για αυτό και προετοιμάζονται οι ίδιοι.

3 σχόλια:

  1. πιασε το αυγό και κούρευτο.Που πας κε ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ?ΚΑΤΕΒΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ.ΕΣΥ κε ΜΠΙΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ?ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΟΥΜΠΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΚΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΝΔΗ Η ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΜΑΣ ΘΥΜΊΖΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ:ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν αληθευουν οσα γραφεις πετρο...ο συνδυασμος ειναι αληθεια οτι θα κατεβει στις εκλογες αλλα ακομα δεν εχουμε αποφασισει τιποτα και ο αρχηγος μας δεν εχει πει τιποτα εως τωρα...μην γραφεις οτι ναναι!!!!(βεβαια δεν ειναι η πρωτη φορα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)