Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

Επτά Κυριακές το χρόνο ανοικτά τα καταστήματα στη Πέλλα

 



Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στην Έδεσσα ανάμεσα σε εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τοπικούς φορείς εκπροσώπησης της αγοράς της περιοχής με θέμα τον προσδιορισμό του πλαισίου λειτουργίας της αγοράς της περιοχής.

Η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα και τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την απόφαση που έλαβαν και η οποία, κινούμενη μέσα στα συγκεκριμένα όρια που θέτει ο νόμος, επικυρώνει τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας για επτά Κυριακές το χρόνο.
Αυτή η απόφαση καταδεικνύει την αγαστή σχέση συνεργασίας ανάμεσα στους εκπροσώπους της τοπικής αγοράς και την τοπική αυτοδιοίκηση. Ήταν μια απόφαση ευθύνης, ευθυκρισίας και ωριμότητας.
Οι κ.κ. Θεοδωρίδης και Τζιτζικώστας άκουσαν με προσοχή τις απόψεις των Εμπορικών Συλλόγων της Πέλλας και τοποθετήθηκαν επί του συγκεκριμένου ζητήματος έχοντας σαφή και πλήρη εικόνα της πραγματικής οικονομικής κατάστασης των εμπόρων της περιοχής. Ελπίζουμε, και από την πλευρά μας θα το επιδιώξουμε με κάθε τρόπο, να αναβαθμίσουμε τη συνεργασία μας με την Περιφέρεια και σε θέματα που άπτονται της αναπτυξιακής αναζωογόνησης της περιοχής.
Η Ομοσπονδία μας και οι Εμπορικοί Σύλλογοι της Πέλλας δηλώνουν «παρών» για να συνδράμουν με τεκμηριωμένες προτάσεις και θέσεις αυτές τις προσπάθειες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)