Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΟΡΦΕΑΣ ΡΙΖΑΡΙΟΥ - Μ.Α. ΝΕΑΣ ΠΕΛΛΑΣ 2-0





Νίκη-πρόκριση πέτυχε το Ριζάρι  στα πλαίσια της διοργάνωσης του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πέλλας, ενάντια στην δυνατή ομάδα του Μ.Α. Νέας Πέλλας.
Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν γεμάτο φάσεις από αμφότερες ομάδες ενώ το παρόν στο Δημοτικό γήπεδο Ριζαρίου έδωσαν περίπου 150 φίλοι των δύο ομάδων. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Ορφέας μπήκε πολύ δυνατά, δείχνοντας από την αρχή τις διαθέσεις του.
Έτσι στο 12ο λεπτό έπειτα από πανέμορφη προσπάθεια και συνδυασμό των παικτών της ομάδος μας,
η μπάλα έφτασε στον Κώστα Τούσια, ο οποίος με σουτ στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγγραψε το 1-0 .Στο 25΄ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων σταμάτησε ωραία το σουτ του Χόντζια στην κίνηση. Σημαντική ευκαιρία για την ισοφάριση έχασαν οι φιλοξενούμενοι στο 40ο λεπτό όταν ο Ακριτίδης απέκρουσε δυνατό σουτ στην αριστερή του γωνία. Το τέλος του ημιχρόνου βρήκε το Ριζάρι  να χάνει σημαντική ευκαιρία για γκολ όταν σουτ του Κατικαρίδη Α. στο 45ο λεπτό πέρασε δίπλα από το κάθετο δεξιό δοκάρι του Μ.Α..
Στην επανάληψη ο Ορφέας μπήκε αρκετά μουδιασμένος στον αγωνιστικό χώρο με εμφανή κούραση. Έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Μ.Α. να ανέβει αρκετά ψηλά και να πιέσει. Όμως η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου άνηκε στο Ριζάρι  με τον Μίσκο να χάνει τετ α τετ στο 48ο λεπτό.  Στο 50ο λεπτό σουτ του Σωκρατίδη αποκρούστηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Από την άλλη η Νέα Πέλλα ανέβασε ρυθμούς και αντέδρασε στο 52ο λεπτό με σουτ στην κίνηση και ωραία απόκρουση του Ακριτίδη. Παράλληλα οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να πιέζουν για την ισοφάριση χάνοντας αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες με σουτ στο 60ο και 76ο λεπτό του αγώνα. Εν συνεχεία η κλασικότερη φάση για τον Μ.Α. χάθηκε στο 85ο λεπτό όταν ο Ακριτίδης απόκρουσε ωραίο σουτ λίγο πριν την γραμμή του τέρματος. Τέλος το 2-0 ήρθε στο 91ο λεπτό έπειτα από αντεπίθεση, όταν η μπάλα έφτασε στον Μίσκο ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να την στείλει στα αντίπαλα δίχτυα.

Διαιτησία: Κατώτατη του αναμενόμενου η διαιτησία του κ. Θεολόγου με πολλά λανθασμένα σφυρίγματα σε αρκετές φάσεις του αγώνα. Στα ίδια πλαίσια κινήθηκε και ο β΄ βοηθός διαιτητή κ. Καρυπίδης (αντί του αρχικά ορισθέντα κ. Βέλκου). Εξαίρεση αποτέλεσε η νεαρή α΄ βοηθός κα Κουπαράνη η οποία ανταποκρίθηκε σωστά στα σφυρίγματα της αρμοδιότητάς της.

Σύνθεση του Ορφέα:
Ακριτίδης, Παπουλίδης, Ουζούνης, Σαββίδης, Κατικαρίδης, Μούλας, Τούσιας (Καραμαλάκης 65΄), Σωκρατίδης, Χόντζιας (Μπόζαρλης 75΄), Παπαχρήστου (Μίσκος 46΄), Τσεγάνης.

ΠΗΓΗ: http://orfeasrizariou.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)