Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ο Ρατσισμός του Καναπέ.





                                                                                  
    Γράφει ο     Σάββας Λαμπρίδης


     


 Το είδαμε και αυτό. Συγκίνηση, τηλεοπτικές εκπομπές, προσωπική εμπλοκή του Πρωθυπουργού, παγκόσμιο ενδιαφέρον για την ξανθιά γαλανομάτα μικρή Μαρία που την «έκλεψαν» οι τσιγγάνοι.
Μόνο που δεν πήγαινε το μυαλό τους ότι στην προσπάθεια τους να βρουν τους βιολογικούς γονείς του μικρού κοριτσιού θα ξεμπροστιάζονταν, ξερνώντας όλο το βρωμερό ρατσιστικό τους οχετό έναντι των Ρομά.
Από το «σαΐνι» την εισαγγελέα που αναρωτήθηκε πως είναι δυνατό να υπάρχει ένα ξανθό παιδί μαζί με τους «μαυριδερούς», μέχρι και κάποιους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας που ξεδιάντροπα έβριζαν μια ολόκληρη φυλή λέγοντας ότι «όλοι οι τσιγγάνοι είναι ψεύτες και πονηροί». Ως τους καναλοβρικόλακες που ύφαναν με μαεστρία, σενάρια κλοπής του γόνου της άριας φυλής των «νοικοκυραίων» από τα «μιάσματα», για να συγκινηθούν οι απανταχού απόντες χωριατο-μεσο αστοί.
        Και ω του θαύματος! Οι Ρομά Σάσα Ρούσεφ και ο Ατανάς Ρούσεφ είναι βιολογικοί γονείς της μικρής Μαρίας, σύμφωνα με το αποτέλεσμα του τεστ DNA. «Την δώσαμε, την κάναμε δώρο, δίχως να πάρουμε χρήματα. Δεν πήρα λεφτά. Δεν είχα φαγητό να δώσω στο παιδί. Το είδα χθες και αρρώστησα. Δεν έχω φάει από χθες», ισχυρίστηκε η μητέρα στο βουλγαρικό κανάλι TV7. Αλλά που να τη πιστέψουν αφού σύμφωνα, όπως είπα και ποιο πάνω, με κάποιους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας οι τσιγγάνοι είναι «γονιδιακά ψεύτες»!
       Σοκ στην Ελληνική και Παγκόσμια λευκή κοινωνία! Και δεν είναι απλά «γυφτάκι»!  Παιδί γύφτων!  Αλλά  γύφτων, Βουλγάρων! Ούτε καν  Δανών, Σουηδών, έστω «αδελφών» Σέρβων που όμως, να είχαν παίξει κομπάρσοι σε κάποια ταινία του Κουστουρίτσα!
Μην πέφτετε από τα σύννεφα αγαπητοί συμπολίτες γιατί και οι Ρομά γεννάν ξανθά παιδιά με γαλανά ή πράσινα μάτια με  λευκό δέρμα ή σκούρο δέρμα και δεν είναι πλεονέκτημα μόνο της άριας φυλής.
Γιατί και οι Ρομά είναι άνθρωποι! Αλλά αυτοί μάλλον, μας είναι χρήσιμοι όταν κλέβουμε την κουλτούρα τους και τους ίδιους τους πετάμε στον Καιάδα. Ή όταν τους εκμεταλλευόμαστε με διάφορους τρόπους.
         Το συμπέρασμα ποιο είναι λοιπόν για τη στάση μας, για την υποκρισία μας, για τον ανθρωπισμό που ξεχείλισε αυτές τις μέρες στις οθόνες μας; Ο ρατσισμός ενάντια σε μια φυλή που δεν αναγνωρίζεται ούτε από την Ε.Ε.!
  Οι τσιγγάνοι ή γύφτοι είναι τσιγγάνοι ως φυλή, αλλά άνθρωποι με τα γνωστά χαρίσματα και ελαττώματα όλων των ανθρώπων. Δε διαφέρουν σε τίποτε ακόμα και από τη βασιλική οικογένεια.
Αλλά «Γύφτοι» με Γ κεφαλαίο από άποψη ηθικής, ειλικρίνειας, αισθημάτων και ψυχής είναι άλλοι.
Όλοι εκείνοι που έπαιξαν με το ξανθό κοριτσάκι το παιγνίδι της δημοσιότητας, της τηλεθέασης, της πολιτικής φιγούρας, της ανθρωπιστικής επίδειξης και υποκρισίας!
Και αυτοί οι γονείς, αν αποδειχθεί ότι εμπλέκονται σε κύκλωμα εμπορίας παιδιών, να καταδικαστούν.
Αλλά ως εγκληματίες άνθρωποι και όχι ως Τσιγγάνοι!  

       Παρεμπιπτόντως η «βασιλομήτωρ» Φρειδερίκη, κατά και μετά τον εμφύλιο,  απήγαγε εκατοντάδες παιδιά Αριστερών για να τα «εμπορευθεί εθνικά» στην Αμερική και αλλού. Κανένας τότε δεν αντέδρασε γιατί ήταν «βασίλισσα» και όχι  «γύφτα».
Έτσι οι χαχόλοι από κάτω της το επέτρεψαν.
   Μπορώ να αναφέρω χιλιάδες ρατσιστικά στερεότυπα που κατακλύζουν τα «άρια μυαλά μας», από το «γύφτος έφτιαξε τα καρφιά για τη σταύρωση» μέχρι και το μύθο το πόσο «βρόμικοι»  είναι (τεράστια αναλήθεια)! Στερεότυπα που φτωχαίνουν τη ζωή.
       Αυτοί όμως κόντρα σε όλα αυτά, δεν υποτάσσονται δεν αλλάζουν και επιμένουν να ζουν ελεύθεροι. Μήπως γι αυτό τους ζηλεύουμε κατά βάθος;
Ντροπή μας...
  Υ.Γ.
        Για όλους τους υποκριτές, ρατσιστές, φασίστες μπαλαμούς θιασώτες του Χίτλερ, Σαρκοζί, Μηχαλολιάκου  και άλλων σας αφιερώνω το παρακάτω φιλμάκι:
http://www.youtube.com/watch?v=UzRS6O1cUqI

                                            Προσοχή!
Το βίντεο έχει πολλά ξανθά παιδιά, δεν είναι κλεμμένα!

21 σχόλια:

  1. Δεν ειναι τυχαιο που η Ελλαδα σημερα ειναι η χωρα με την μεγαλυτερη ανεργια . Τιποτε δεν ειναι τυχαιο. Λες και το προβλημμα του πεινασμενου Ελληνα ειναι ο ρατσισμος ο φασισμος και η υποκρισια και οχι ανεργια. Το προβλημα νεαρε σωτηρα οραματιστη ειναι ο αριστερισμος
    και η βλακεια που κυριαρχει στα κεφαλια των νεοελληνων σοσιαληστων που καταντισαν την
    χωρα οπως την καταντισαν. Με βλακεια δεν γεμιζουν τα στομαχια ουτε και με αριστερη θεωρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο σου !!!!!! ευτύχης και ευτυχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε ρε ψυχή! Πού χάθηκες; Ανησύχησα, κοντεύουν και οι εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ (ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΗΣΜΟ)ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ'ΠΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΦΙΛΕ ΣΑΒΒΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ( 3:11 μ.μ) Τι σχέση έχουν όσα γράφεις με το θέμα που ασχολείται ο Λαμπρίδης;
      Αν ξέρεις κάτι για την αναλογία μαθητών-εκπαιδευτικών και τι συμβαίνει στους Προμάχους, γιατί δεν γράφεις συγκεκριμένα να μάθουμε κι εμείς;
      Από ότι φαίνεται όμως, η πληθώρα δασκάλων σε εσένα δεν είχε κανένα αποτέλεσμα!
      Γράφουμε:
      ΠΛΗΘΥΣΜΟ και όχι ΠΛΗΘΗΣΜΟ.
      ΟΜΩΣ και όχι ΟΜΟΣ.
      Δεν άκουγες το δάσκαλο!

      Διαγραφή
    2. εσύ αγράμματε (3:11) καλά θα κάνεις να πας στον Σάββα να σου μάθει ΄να γράφεις σωστά. οσο για τον 3:19 δεν εχει θεραπεία.

      Διαγραφή
    3. Ο 3.19 δεν εχει αναγκη θεραπειας γιατι απλουστατα δεν ειναι βλακας οπως εισαι εσυ.

      Διαγραφή
    4. 5;52 ΦΑΊΝΕΤΑΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ, ΑΥΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΕΣ ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ. ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΤΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ eΞΥΠΝΙΟΣ

      Διαγραφή
  5. ΕΙΔΑΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΕΝΙΟΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ( ΑΥΤΟ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ) ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΧΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑΝ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑΝ!!! ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ! ΥΓ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά σε πληροφόρησαν οι κρετίνοι πληροφοριοδότες σου.(8:05 μ.μ.)
      Ακόμα αρνούνται να διδάξουν, Ελληνικά, Μαθηματικά, Ιστορία και Γεωγραφία.
      Αλλά μαθήματα στοιχειώδους λογικής σε καθυστερημένους παραδίδουν, όπως πληροφορήθηκα. Βιάσου να μπεις σε τμήμα.

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΘΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΟΥΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΄'ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ'' Η ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ?

      Διαγραφή
    3. Η γλώσσα βλέπω σε κόφτει μόνο.(10:37 μ.μ.)
      Κατά τ' άλλα δεν αρνείσαι την ανάγκη παρακολούθησης μαθημάτων στοιχειώδους λογικής.
      Αλλά αφού υπάρχει διάθεση, θα βρουν και μια γλώσσα που να ανταποκρίνεται και στην περίπτωσή σου.
      Μοσχαρίσια!

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς η γλώσσα και το πτυχίο ορισμένων με κόφτη! Όχι για μένα για τους μικρούς μαθητές για ένα έγκλημα που έγινε εις βαρός τους!

      Διαγραφή
    5. Άμα σε κόφτει τόσο πολύ η γλώσσα, μάθε τουλάχιστον να τη γράφεις σωστά.
      Κόφτει και όχι κόφτη.

      Διαγραφή
    6. Eσείς που πληρώνεστε γι'αυτο κοίτα να την γράφετε σώστα που κάνετε σε μία σελίδα δεκάδες λάθη. Μαιμού εκπαιδευτικοί είστε με σπουδές στο εξωτερικό!

      Διαγραφή
  6. ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΜΕ ΔΥΟ ΚΟΥΤΕΣ ΜΑΛΟΜΠΡΟ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣΦΙΑΛΕΣ ΟΥΙΣΚΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 1011 13 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΑΒΒΑ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΒΑΣΗ. ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΝΥΣΗΣ, "ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΦΑΣΙΣΜΟ, ΜΕ ΑΞΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΙΔΗ. ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡΣΥΕΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΟΚΟΠΡΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδομαζωμα οι κομμουνιστες στις ανατολικες χωρες, παιδομαζωμα και η φριδερικη, προδοτες οι κομμουνιστες στον εμφυλιο, προδοτες και οι μοναρχοφασιστες...βλεπετε τι ωραια που ειναι τα ακρα !!!!! διαιρει και βασιλευε...χρυση αυγη και ανταρσυα σημερα, απλως οι προδοτες κυβερνητες βγαζουν προδοτες τους αλλους μισους για να μπερδευουν το λαικο κινημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΞΕΛΙΣΟΝΤΑΙ ΣΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΑΤΙ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΤΟ "ΣΟΥΛΕΛΕ" ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ? ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΟΡΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...... ΤΣΟΛΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)