Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Τα γυρίζει τώρα ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημ. Σχολείου Αριδαίας



Αλλαγή στάσης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 20υ Δημ. Σχολείου Αριδαίας στο θέμα του υπό κατασκευή Δημοτικ      Σχολείου. Ενώ αρχικά με ανακοίνωσή τους επιρρίπτανε ευθύνες στον Δήμο για την ανυπαρξία αυλής ,μετά τις εξηγήσεις που δόθηκαν  από τον Δήμο , θεωρούν ότι δίνεται λύση. Στη νεώτερη ανακοίνωση αναφερεται



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συλλόγου γονέων & κηδεμόνων
2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας

Μετά τη σημερινή συνάντηση με εκπροσώπους του Δήμου Αλμωπίας, με θέμα την πορεία υλοποίησης του 2ου Δημοτικού σχολείου Αριδαίας, θα θέλαμε να κάνουμε γνωστά τα παρακάτω:
1. Δεχόμαστε τις διαβεβαιώσεις του Δήμου Αλμωπίας περί δρομολόγησης των απαιτούμενων διαδικασιών για τη διαμόρφωση του χώρου που θα χρησιμοποιηθεί ως αυλή του σχολείου.
2. Δεχόμαστε τις αντίστοιχες τεκμηριωμένες διαβεβαιώσεις της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου.
3. Τηρούμε στάση αναμονής ως προς την πορεία υλοποίησης του σχετικού χρονοδιαγράμματος.
Ως εκ των παραπάνω, θεωρούμε ότι η συζήτηση στο σημερινό Δημοτικό συμβούλιο του σχετικού θέματος είναι πρόωρη βάσει και των σημερινών εξελίξεων και ενημερώνουμε τα μέλη μας πως η σύσσωμη παρουσία μας σε αυτό δεν κρίνεται αναγκαία. Παρά ταύτα θέλουμε να γνωρίσουμε σε όλους πως η μαζική μας αντίδραση σε οποιοδήποτε περεταίρω ατόπημα σχετικά με τη σωστή υλοποίηση του νέου σχολείου, είναι δεδομένη.


Για το σύλλογο γονέων & κηδεμόνων
η πρόεδρος
Χισκάκη Μελίτα


Τι έλεγε η προηγούμενη ανακοινωση

2 σχόλια:

  1. Αλήθεια τι αλλαξε ετσι απότομα γιατι δεν ανακοινωνει ο δημος πως θα λυ.σει το προβλημα
    της αυλής του 2ου δημοτικού σχολείου θα δει φλιτζανι ; Γιατι τόσο μυστικισμός ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΚΟΜΑ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ; ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΕΝΤΕ ΠΡΙΝ
    ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)