Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Επανέρχεται ο Ανδρέας Κόγιος: για τον ΧΥΤΑ Αλμωπίας και για το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας



 




Με νέα επιστολή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος επανέρχεται στο θέμα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας και την λειτουργία του ΧΥΤΑ , με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ζητώντας να συζητηθεί το θέμα στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 18.30.

Συγκεριμένα αναφέρει:

Κύριε Πρόεδρε του Δ.Σ.,

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τις δύο παραιτήσεις, του προέδρου Πέτρου Τζέκου και του μέλους Δέσποινας Καλδερεμτζή, από το Σύνδεσμο Καθαριότητας, ζητώ την κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 27/11/2013 να συμπεριληφθεί στα θέματα συζήτησης ως έκτακτο η ενημέρωση και αντιμετώπιση του προβλήματος μη λειτουργίας του ΧΥΤΑ Αλμωπίας. Η αντικατάσταση των μελών πρέπει να γίνει άμεσα, καθώς πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό τομέα του περιβάλλοντος και της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Επίσης, στην ίδια Συνεδρίαση να συζητηθεί ως θέμα η αυλή του νέου 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, μιας και σύμφωνα με τις καταγγελίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων υπάρχει εμπλοκή στο θέμα αυτό.

Όπως καταλαβαίνετε, τα δύο παραπάνω θέματα χρήζουν άμεσης αντιμετώπισης και θα πρέπει να δοθούν λύσεις ουσιαστικές και μόνιμες.

Επιπλέον, σας καλώ να ενημερώσετε του δημότες της Αλμωπίας για πιο λόγο ζητήσατε από τον εργολάβο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας να καθυστερήσει τις εργασίες, όχι όμως για να δώσετε λύση στον αύλειο χώρο του σχολείου, αλλά για να κερδίσετε χρόνο απέναντι στους αγανακτισμένους γονείς και δημότες του Δήμου μας εν όψει εκλογών.

26/11/2013
Ανδρέας Κόγιος

Κοιν.
Δήμαρχο Αλμωπίας, Μέλη Δημοτικού Συμβουλίου, Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, Νομικό Σύμβουλο, Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου Καθαριότητας.
Τα θέματα

1ο: Αντικατάσταση μέλους από την Επιτροπή Παραλαβής ΄Εργων, του Δήμου Αλμωπίας.

2ο: Αντικατάσταση τακτικών μελών και ορισμός αναπληρωματικών στην Επιτροπή Σφράγισης Καταστημάτων.

3ο: Έγκριση για υποβολή αιτήματος παραχώρησης στο Δήμο Αλμωπίας, τμήματος 20 τ.μ. από το υπ΄ αριθμ. 424 αγροτεμάχιο του αγροκτήματος Τριών Ελάτων της Τ.Κ. Αρχαγγέλου.

4ο: Αίτηση του κ. Καρυπίδη Χαράλαμπου του Βασιλείου, για συναίνεση στην εκμίσθωση έκτασης 8.187 τ.μ. από το αριθμ. 971 τεμάχιο αγροκτήματος Υδραίας, για δημιουργία κτηνοτροφικής εγκατάστασης.

5ο: ΄Εγκριση απολογισμού του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Αριδαίας, έτους 2011.

6ο: Ανάκληση της αριθμ. 267/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορά μερική αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2013 και εκ νέου λήψη απόφασης για την αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2013.

7ο: ΄Εγκριση αποσφράγισης καταστημάτων, που βρίσκονται στο Χιονοδρομικό Κέντρο.

8ο: Κατανομή ΣΑΤΑ.

9ο: Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Αξιοποίησης Δημοτικών Ακινήτων Λουτρών Λουτρακίου και ορισμός Αντιπροέδρου Διοικητικού Συμβουλίου με τον αναπληρωτή του.

1 σχόλιο:

  1. σουσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ ο Πασοης κοιμαται !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)