Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Τίμησε εθελοντές γιατρούς και τον Γιώργο Υδραίο ο Δήμος Αλμωπίας.



Πάνω από 660 άτομα εξέτασαν οι γιατροί από την Αθήνα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Δήμου Αλμωπίας από την Πέμπτη μέχρι και σήμερα Σάββατο στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας
και τα ιατρεία Εξαπλατάνου και Προμάχων . Γιατροί από τους καλύτερους στο είδος τους έκαναν με χαρά τις  εξετάσεις  , όπως δε δήλωσαν έμειναν ενθουσιασμένοι  από την απλόχερη αγάπη του κόσμου και την φιλοξενία και δεσμεύτηκαν να ξαναέρθουν. Από ότι φάνηκε για τον ερχομό τους έβαλε το χεράκι του και ο γνωστός τραγουδιστής Γιώργος Υδραίος (Παπαδόπουλος) από την Υδραία.
Ο Δήμος Αλμωπίας το απόγευμα του Σαββάτου ως μικρό δείγμα ευγνωμοσύνης για την προσφορά τους τους τίμησε σε μια σεμνή τελετή στο Ξενιτίδειο, στην Αριδαία.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης τους ευχαρίστησε για την  ανιδιοτελή την  και ειλικρινή  προσφορά τους. Ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσους συνέβαλαν στην μεγάλη αυτή προσπάθεια.
Ο Γιώργος Υδραίος ευχαρίστησε τον Δήμο και τον κόσμο για την ανταπόκριση του. Κάλεσε τον κόσμο να είναι αλληλέγγυος και αλτρουϊστής προς τον συνάνθρωπό του , γιατί έρχονται ακόμα δυσκολότερες μέρες.
Να βοηθά και να συμπαραστέκεται ο ένας στον άλλο. Δυστυχώς κανείς από τους κυβερνώντας δεν αγαπά την πατρίδα. Ακολούθησε καταπληκτική συναυλία με τον Γίωργο Υδραίο , τον οποίο επίσης τίμησε ο Δήμος Αλμωπίας. Πιο μπροστά εμφανίστηκαν τα ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ , που δικαιολογημένα καταχειροκροτήθηκαν .
Αναλυτικό ρεπορτάζ τη Πέμπτη στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Ν. Πέλλας τη Πέμπτη και την Δευτέρα στο ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ .












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)