Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Το τσίπουρο του αρχηγού




 Σε μίνι πολιτική σύναξη μετατράπηκε  το τσίπουρο που έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο αρχηγός


του ΑΔΑΚΑ  ,υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος , στην  Ίδα.  Η  ημερήσια διάταξη  περιλάμβανε βέβαια τσίπουρο και κρασί εκλεκτούς μεζέδες και πολύ κέφι. Όπως ήταν φυσικό στο τέλος ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα που ήταν οι ερχόμενες εκλογές.



3 σχόλια:

  1. Κάθε μέρα βλέπουμε φωτογραφικά στιγμιότυπα των πιο ετερόκλητων ανθρώπων, ανθρώπων που ούτε το σκύλο σου δε θα εμπιστευόσουνα να κάθονται μπροστά σε αμέτρητες ρετσίνες και τσίπουρα μπεκροπίνοντας και να προσπαθούν να ΜΗΝ περάσουν απαρατήρητοι.
    Κόκκινα πρόσωπα, ζαβλακωμένα χαμόγελα.
    Μονίμως τα σχόλια που τις συνοδεύουν είναι ότι πρόκειται για επαφές του τάδε αρχηγού και του δείνα επικεφαλής για θέματα του Δήμου , για το καλό των δημοτών κτλ.
    Στην πραγματικότητα πρόκειται για φτηνιάρικες, κακόγουστες, προσβλητικές και στημένες κρασοσυνάξεις αργόσχολων που σκοπό έχουν να δείξουν τάχα μου κάτι.
    Έχουν πέραση μόνο σε ένα κομμάτι των συμπολιτών μας (δεν ξέρω αν είναι μεγάλο ή μικρό) που οι Μαυρογυαλούροι δεν είναι μόνο ήρωες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου, αλλά αγαπημένοι τους ήρωες. Καλό ξεσούρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΤΗΝ ΝΑ ΛΕΕΙ....ΜΑ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.

      Διαγραφή

(3)