Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Διχάζει η στάση του Δήμου Αλμωπίας στην εκδίκαση καταλογισμών





ΣΕ ΔΙΛΗΜΜΑ φέρεται να βρίσκεται η δημοτική αρχή Αλμωπίας , στο θέμα της υποστήριξης από τον Δήμο του θέματος που αφορά την είσπραξη χρημάτων από καταλογισμούς σε βάρος πρώην Δημάρχων του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου ,αλλά και σε βάρος πρώην προέδρου του  Συνδέσμου Καθαριότητας και  πρώην μελών του Δ.Σ ,αλλά και υπαλλήλων του
  Σε λίγες μέρες συζητούνται οι προσφυγές των ενδιαφερόμενων, στο ελεγκτικό συνέδριο οι είχαν ζητήσει την αναστολή  καταβολής των καταλογισμών .
.
Για να υποστηρίξει τις απαιτήσεις του ο Δήμος , πρέπει να  ορίσει δικηγόρο , κάτι που ακόμα δεν είναι γνωστό  αν το πράξει.
Στο μεταξύ περίεργα σενάρια έχουν αρχίσει να διαρρέουν τον τελευταίο καιρό. Από την πλευρά ενδιαφερόμενων του Συνδέσμου Καθαριότητας υπάρχει  μία περίεργη επιθυμία να δοθεί πολιτική λύση .Για τον λόγο αυτό προτιμήθηκε η υπόθεση να δοθεί σε δικηγορικό γραφείο με στενή συγγενική σχέση με κορυφαίο πρώην  υπουργό της Ν΄Δ,.

3 σχόλια:

  1. Πασόη δικά σου ήταν τα λεφτά που φάγανε και θέλεις τόση μεγάλη προστασία να τους δώσεις? Το λιγότερο που μπορεί να σκεφτεί κανείς είναι ότι είσαι Σ Υ Ν Ε Ν Ο Χ ΟΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. samanti prosexe ti anebazeis...exei o kairos girismata...ksereis poli kala oti kapoioi den fagane lefta oute katigorountai gi auto alla efineis iponooumena kai tous emplekeis...tha mas doseis kai si opos kai autoi pou se taizoune kapoia stigmi eksigiseis...i ora sas plisiazei...kante ligo akomi ipomoni...filakia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απάντηση . Αγαπητέ μου ανώνυμε για τους άλλους ,( γνωστέ για μένα), δεν καταλαβαίνω ως προς τι απέναντί μου οι ωμές δημόσιες απειλές. Δεν νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα να απαγορεύεις την δημοσίευση και μετάδοση ειδήσεων. Αν διάβαζες πιο προσεκτικά θα διαπίστωνες ότι δεν αφήνω κανένα υπονοούμενο, ούτε και λέω ότι κάποιοι φάγανε ή δεν φάγανε λεφτά Οι καταλογισμοί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι φάγανε χρήματα, αλλά προφανώς δεν τηρήθηκαν κάποιες διαδικασίες. Συνεπώς είναι ολοφάνερο ότι δεν κατηγορώ κανέναν . Πως θα μπορούσα άλλωστε;
    Ούτε και είμαι σε θέση να ισχυρίζομαι αυτά που λες εσύ, ότι δηλ. κάποιοι δεν φάγανε λεφτά . Συνεπώς μας λες με σαφήνεια , ότι κάποιοι άλλοι φάγανε. Για να το λες ,εσύ ίσως ξέρεις καλύτερα. Εγώ δεν μπορώ να ισχυριστώ κάτι τέτοιο. Αν είχα στοιχεία και ήμουν σίγουρος ,να είσαι βέβαιος ότι θα το έγραφα ευθέως και χωρίς υπονοούμενα. Κάνεις όμως «γαργάρα» το γεγονός ότι επιχειρείται ωμή πολιτική παρέμβαση τουλάχιστον για την δική σας περίπτωση (Σύνδεσμος Καθαριότητας) . Ξέρω ότι για τους άλλους (πρώην Δημάρχους) δεν σας καίγεται καρφί . Σας νοιάζει μόνο ο «εαυτούλης» σας. Εγώ κάνω υπομονή . Άλλοι φαίνεται ότι πολύ ανυπόμονοι.
    Όσο για κάποιους χαρακτηρισμούς, σου τους επιστρέφω επαυξημένους στην νιοστή .
    Αντι-φιλάκια

    Πέτρος Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)