Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Έργα για την διευκόλυνση των πολιτών








Συνεχίζοντας ο Δήμος Αλμωπίας τα έργα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών προχώρησε στην διαμόρφωση χώρων , αλλά και τον καθαρισμό μπαζών στις άκρες των δρόμων .
«Παρά τις δυσκολίες , αξιοποιώντας τα μηχανήματα του Δήμου, προσπαθούμε να προχωρήσουμε σε έργα που διευκολύνουν τους συμπολίτες μας ,τονίζει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης. Γνωρίζουμε ότι χρειάζονται και άλλα . Σιγά –σιγά όμως όλα μπαίνουν σε μία σειρά και ομαλοποιούνται. Όπως και με το θέμα αποκομιδής των σκουπιδιών , που πλέον έχει μπει μία καλή σειρά »
Δεν παραλείπει βέβαια να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν . Παράλληλα ζητά και την κατανόηση του κόσμου, που μέχρι σήμερα παρά τις αντιξοότητες και τα προβλήματα, είναι συνεργάσιμος και δείχνει να κατανοεί την κατάσταση και να βοηθά στο μέτρο του δυνατού με την συμπεριφορά του.
Παρεμβάσεις έγιναν στην πίσω πλευρά στο ΔΑΣΑΚΙ, προς την Δωροθέα, από τον παλιό δρόμο, προς  την Δωροθέα από τον νέο δρόμο, Στον Εξαπλάτανο έγινε καθαρισμός προς το μεγάλο αποστραγγιστικό. Τα ερείσματα μέχρι την Φούστανη  δεξιά και αριστερά . Στην Αριδαία έγινε καθαρισμός κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο , πίσω από την Πυροσβεστική. ΄Όπως και στην περιοχή κοντά στον ΜΑΣΟΥΤΗ.
Σύντομα με την πρόσληψη των πενταμήνων πρόκειται να καθαριστεί ο διπλός περιφερειακός από το ύψος του γηπέδου , μέχρι τον δρόμο προς τους Τσάκωνες.
Αυτές τις μέρες ξεκινάνε και οι προετοιμασίες , ώστε να είναι έτοιμος ο μηχανισμός του Δήμου να αντιμετωπίσει  το ενδεχόμενο κακών και ακραίων καιρικών  φαινομένων .







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)