Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Με βροχή ξεκίνησε η εβδομάδα



Χάλασε  ο καιρός και ήδη βρέχει. Συγκεκριμένα σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ, βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες αναμένεται να σημειωθούν στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά.


Τη Δευτέρα βροχές και καταιγίδες -στις περισσότερες περιοχές έντονες- θα εκδηλωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Τρίτη, ισχυρές βροχές και έντονες καταιγίδες κατά διαστήματα αναμένονται στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Τετάρτη είναι πιθανό τα έντονα καιρικά φαινόμενα να συνεχιστούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, κυρίως στα κεντρικά και νότια. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Την Πέμπτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στην κεντρική και νότια χώρα. Βαθμιαία και από τα δυτικά και βόρεια προβλέπεται εξασθένηση των φαινομένων. Η θερμοκρασία σε μικρή περαιτέρω πτώση κυρίως στα βόρεια.

Την Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, τέλος, αναμένονται βροχές και καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, με τη θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 και τοπικά στα πελάγη τα 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)