Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Στον τελικό Κυπέλλου Ε.Σ.ΠΕ.Μ. η Εδεσσαϊκή Γ.Ε. ‏




Σκληρές δηλώσεις προς …λασπολογούντες και Δήμο Έδεσσας

Παρ’ όλο τον «πόλεμο» που δέχεται η ομάδα μας από τους «άρχοντες» της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα, τον Δημάρχου Δ. Γιάννου και τον αντιδημάρχου Χ. Βερυκούκη , και ταυτόχρονα από τους «φωστήρες» του Εδεσσαϊκού  βόλεϊ (αποκλεισμός από τα ωράρια) , ήρθε σήμερα η νίκη – πρόκριση στον τελικό κυπέλλου της ένωσης και στην  επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας  επί του Φιλίππου Βέροιας με 3-1 σετ ( 29-27, 25-22, 23-25 και 25-17 ) να δώσει ένα ηχηρό ράπισμα σ όλους αυτούς και να αφήσει την αλήθεια να ξεπλένει τους τόνους της «λάσπης» των επιτήδειων.

Η Εδεσσαϊκή  Γ.Ε. κύριε δήμαρχε θα εκπροσωπήσει την πόλη μας στον τελικό της Ε.Σ.ΠΕ.Μ. κόντρα στην ομάδα του Απόλλωνα Καλυβίων ο οποίος   νίκησε χθες τον Πιερικό στην Κατερίνη με 2-3 σετ και επίσης θα συνεχίσει ως φιναλίστ ή κυπελλούχος στην επόμενη φάση του κυπέλλου πιθανόν με ομάδα της Α2 Εθνικής κατηγορίας , διαφημίζοντας την πόλη μας ξανά στον χώρο του βόλεϊ μετά από  χρόνια!

Που είναι κύριε Δήμαρχε αυτός που λασπολογούσε την ομάδα μας και σας έλεγε πως δεν έχουμε…. ομάδα ; ; ;

Οι βολεϊμπολίστες της Εδεσσαϊκής  αφιερώνουμε την νίκη –πρόκριση στον Δήμαρχο Έδεσσας κ. Δ. Γιάννου και στον Αντιδήμαρχο κ. Χ. Βερυκούκη που πίστεψαν τους λασπολόγους και αδικήσανε τόσο κατάφορα  την προσπάθεια μας . Εμείς δηλώνουμε πως θα εκπροσωπήσουμε την πόλη μας με όσες δυνάμεις έχουμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου  Ελλάδας.

Ο προπονητής του Συλλόγου Μπουκουβάλας Χ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)