Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΟ Κερασιάς - Δόξα Εξαπλατάνου 1 - 2.



 
 Σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο έγινε ένα παιχνίδι αρκετά δυνατό.

Ένας αγώνας που θα μπορούσε να είχε τελειώσει η Δόξα από πολύ νωρίς, αν εκμεταλλευόταν σωστά τις πολλές ευκαιρίες που της δόθηκαν.

Ξεκινώντας το πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν ανορθόδοξα όμως δημιουργώντας μια φάση σε σουτ που κατέληξε στο  οριζόντιο δοκάρι της Δόξας.
Από εκεί και πέρα η Δόξα αποκτά τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού και δημιουργεί συνεχόμενες ευκαιρίες μέσα στην περιοχή της Κερασιάς.
Στο 21΄  μετά από σέντρα του Βοτάρη από τα δεξιά μέσα στην περιοχή, ο Παρτσανάκης με ωραία πλασσαριστή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.
Στο 30΄ ο Μουζάκης της Κερασιάς βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα και αποβάλλεται.
Στο 33΄ σουτ του Βοτάρη αποκρούει με δυσκολία σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Κερασιάς.
Την ίδια κατάληξη είχε και το επόμενο σουτ και πάλι του Βοτάρη στο 40΄.
Στην επανάληψη τώρα το παιχνίδι εξελίσσεται δραματικό μέχρι και το τελευταίο λεπτό.
Η Δόξα μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένη πλέον να τελειώσει το παιχνίδι.
Κλείνει από τα πρώτα λεπτά τον αντίπαλο μέσα στην περιοχή του και τον ΄΄βομβαρδίζει΄΄  με συνεχόμενες φάσεις.
Στο 53΄ σε σέντρα από αριστερά, το απευθείας σουτ  του Λευτέρη Θωμά μέσα από την μεγάλη περιοχή καταλήγει μόλις άουτ.
Στο 60΄ γέμισμα από δεξιά, σουτ μέσα από την μικρή περιοχή από τον Κοτζαμανώλη με τη μπάλα να καταλήγει άουτ.
Στο 70΄ σέντρα από αριστερά, πλάσε του Κουτρούμπαλου μέσα από την μικρή περιοχή, η μπάλα  ΄΄ γλύφει  ΄΄ το κάθετο δοκάρι και καταλήγει άουτ.
Στο 76΄ λειτούργησε  λοιπόν ο πολύ σκληρός  νόμος του ποδοσφαίρου.
Σε ανύποπτη φάση, μετά από μια λάθος εκτίμηση της φάσης από ποδοσφαιριστή οι αντίπαλοι κλέβουν την μπάλα, επιχειρούν μέσα στην περιοχή και ο αφύλακτος Δημήτρης Τρίψης με κοντινό πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας σε 1-1.
Στο 80΄ εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά, κεφαλιά από τον Καρρά, η μπάλα βρίσκει το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά της δημιουργεί μια συνεχόμενη φάση με σουτ και αποκρούσεις μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, με τελική κατάληξη σε άουτ.
Η απόλυτη λύτρωση και δικαίωση για την Δόξα έρχεται στην εκπνοή του αγώνα, στο 90΄ όταν η κεφαλιά του Κοτζαμανώλη στέλνει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-2.
Αποτέλεσμα που εκτός των τριών βαθμών, της δίνει το δικαίωμα να είναι η μοναδική ομάδα στον πρώτο γύρο με καμία εκτός  έδρας ήττα, αλλά και να παραμένει αήττητη σε επτά  συνεχόμενους αγώνες!!

Έμεινε στην μετριότητα ο διαιτητής του αγώνα κ. Καρατζάς, χάνοντας ορισμένες φορές τον έλεγχο του παιχνιδιού, αγνοώντας τις υποδείξεις σε κρίσιμες  φάσεις της βοηθού του κ. Κουπαράνη, που κινήθηκε αρκετά καλά, όπως πολύ καλά κινήθηκε και ο κ.Σηπάκης. 


 Δόξα Εξαπλατάνου:(ΤΣΙΜΤΣΙΡΙΔΗΣ). Δημητριάδης, Κουντουράς , Γιαννούλτσης,Κοτζαμανώλης,Νάτσκος,Κουτρούμπαλος,Θωμάς Λ.(85΄Κωσταντινίδης)Παρτσανάκης,(75΄Oξύζογλου)Βοτάρης,Βασιλόπουλος,Tσουλφαϊδης,(20΄Καρράς)

Με πληροφορίες από το doxaexapl.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)