Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ο Συνδυασμός « Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» καλωσορίζει τον Πέτρο Ζέρζη στους κόλπους της







ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ  ΤΑ ΜΙΣΗ  ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΕΡΩΤΑΣ;


Ο αρχηγός του Συνδυασμού  «Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ» Χρήστος Μπίνος  με ανακοίνωσή του εμμέσως πλην σαφώς , κάνει γνωστό ότι δέχεται στους κόλπους της ευρύτερης παράταξης τον συνήθη διασπαστή,πρώην Δήμαρχο Αριδαίας, Πέτρο Ζέρζη,  ο οποίος με τη σειρά του  φέρεται να δήλωσε ότι ο ίδιος και ο συνδυασμός του στηρίζουν μία και μοναδική υποψηφιότητα στον Δήμο Αλμωπίας , αυτή του Χρήστου Μπίνου.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Μετά την παρέμβαση του συνδυασμού μας για την ανάγκη Νίκης στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές και τις συζητήσεις που αυτή προκάλεσε φιλοξενούμε την δήλωση-απάντηση του αρχηγού του συνδυασμού μας κ.Μπίνου προς τον συνήθη ύποπτο της διάσπασης:
"Χαιρόμαστε με την τοποθέτηση του κ.Ζέρζη και τον καλωσορίζουμε στην πολιτική της συναίνεσης. Ακόμα και μετά από 10 και πλέον χρόνια, δεν είναι αργά ώστε να εγκαταλείψει την στείρα άρνηση για το καλό του τόπου αλλά και του πολιτικού χώρου της κεντροδεξιάς που τόσο πλήγωσε. Θέλω και προσωπικά να τον ευχαριστήσω για την μεγαλόθυμη πρότασή του, έστω και αν άργησε. Του είμαι υπόχρεος. Ο κ.Ζέρζης γνωρίζει καλά εδώ και καιρό, ότι στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος. Επίσης, γνωρίζει την αγάπη μου για τον τόπο στον οποίο ζούμε και το ενδιαφέρον μου για τις ανάγκες των συμπολιτών μας, τους οποίους υπηρέτησα από την πρώτη γραμμή εδώ και 20 χρόνια. Με οδηγό τα παραπάνω, χαίρομαι που συμφωνεί με την πρότασή μας, για μια μοναδική υποψηφιότητα από τον κεντροδεξιό χώρο για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014. Πιστεύω ότι την πρόταση αυτή θα την στηρίξουμε »

8 σχόλια:

  1. συγχαρητηρια παιδια!!!αρε Μπινο μεγαλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Giabas giabas palia htan ....ths tvra megalos ...................................

      Διαγραφή
  2. Συμφωνω με τον κ.Τ'ακη.Ενοτητα του χωρου μεχρι τελος. Ειναι κριμα η κεντροδεξια να ειναι πλειψηφια στην κοινωνια και μειοοψηφια στο δημο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σιγα μην ειστε πλαιοψηφια στην κοινωνια καυμενουλη... μολισ πεθανουν οι κωλογεροι σας βλεπω στο 5 οις εκατο...

      Διαγραφή
  3. ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙ ΑΓΑΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ,ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΗ Η ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ;ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ....... ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ. ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ. ΤΙ ΛΕΕΙ Ο κ. ΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο κ. ΠΕΤΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΝΔΣΟΚ είνα εδώ
    ενωμένο δυνατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)