Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

Η Αλεπού 100 χρονών το Αλεπουδάκι (Κατερίνα Μπαγκή) 101





Μπορεί το άρθρο(;) της Κατερίνας Μπαγκή να ήταν μια παιδική έκθεση ιδεών για παιδιά δημοτικού,   και μακριά από την απλή πολιτική πραγματικότητα, έγινε όμως σύμφωνα με πληροφορίεςγια άλλους λόγους.
Για τον λόγο αυτό δεν ενδιέφεραν όλα τα υπόλοιπα.   Φυσικά ούτε η ίδια πιστεύει στην δυναμική του συνδυασμού στις ερχόμενες εκλογές , επιχειρεί όμως να  δρομολογήσει όμως εξελίξεις και τετελεσμένα, δηλώνοντας πίστη και υποταγή στην ηγεσία. . Στη πράξη βέβαια έχει δείξει την πίστη , την υποταγή και τον.... σεβασμό που της έχει , και που την γράφει.  Υπάρχει μια ισχυρή ομάδα η οποία βλέπει με καλό μάτι την ανάληψη της αρχηγίας  από την ίδια , ανοίγοντας έτσι την πόρτα για επιστροφές αλλά και την είσοδο νέων προσώπων που επιθυμούν να ασχοληθούν με τις ερχόμενες δημοτικές  εκλογές .Όλες αυτές αυτές οι φήμες, ή πληροφορίες κατά άλλους , θα φανεί τις επόμενες μέρες αν έχουν βάση . Τα σχόλια βέβαια που είδαν την δημοσιότητα, γίνονται κατανοητά και από τον πιο χαζό άνθρωπο στον κόσμο , την τύχη που μπορεί να έχει η ίδια στις εκλογές μετέχοντας υπό το παρόν σχήμα στις ερχόμενες εκλογές .
Η δημόσια πάντως τοποθέτησή της μάλλον προκάλεσε πολλαπλά κακά στον συνδυασμό,από τα πιθανά καλά,πρκαλώντας εκνευρισμό και αηδιασμό σε πιστά στελέχη της ηγεσίας με την αναδίπλωση και το περισσό ¨γλύψιμο"
Λόγω βέβαια του προεκλογικού κλίματος όλες οι πληροφορίες γίνονται δεκτές με πολύ επιφύλαξη.

3 σχόλια:

  1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΟΔΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. na nai kala h tzakrh p thn taize k meta o pasohs!trwme kala sta loutra!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .... και να ήταν μόνο τα λουτρά..... τα νοσοκομεία που τα βάζεις?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)