Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Καμιά απόφαση από τον συνδυασμό του Χρήστου Μπίνου




Σε καμία απόφαση δεν κατάληξε η πρώτη συνάντηση στελεχών του Συνδυασμού Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ του πρώην Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπίνου.
Σύμφωνα με τις ελάχιστες πληροφορίες που διέρρευσαν , έγινε σε πρώτη  φάση ανταλλαγή απόψεων , χωρίς να τεθεί κάτι συγκεκριμένο . Εκτιμάται πάντως ότι  ούτε μέχρι το τέλος του μήνα θα ληφθεί κάποια απόφαση ,προφανώς εν αναμονή και κάποιων άλλων εξελίξεων . Στη συνάντηση , φέρεται να εξέφρασε την ικανοποίησή του ο Χρήστος Μπίνος , για την προ τινος αντιπαράθεση με τον Πέτρο Ζέρζη , καθώς εκτιμά ότι από δω και πέρα δεν μπορεί να λειτουργεί διασπαστικά στον χώρο της κεντροδεξιάς.

7 σχόλια:

  1. τι αποφαση να παρουν παροντες ηταν Μπινος Πασχαλης ανηψιος ,οι δυο γιοι παρασευας ,τασος
    το σκουριασμενο κατσαβιδη και η Ελενη της τριας ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αναποδα στα ειπανε φιλε πετρο..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχετε πολύ πλάκα εσείς οι παραπάνω...δεν έχετε ιδέα!αχχαχαχαχαχχα
    στην συνάντηση παραβρέθηκαν πολλά στελέχη του συνδυασμού και μάλιστα διαβάστηκαν και μηνύματα υποστήριξης άλλων που λόγω υποχρεώσεων δεν ήταν παρόντες!!μάλιστα διαβάστηκε και μήνυμα πολιτευτή της περιοχής που εκφράζει την συμπαράταξή του καθώς και μήνυμα τέως δημάρχου....αλλά δεν μαθεύτηκαν αυτά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στον φιλο 2΄΄01 , να του πω οτι εστειλε μηνυμα και ο σαμαρας για το καλο του χρονου. χα χα χαχα ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Σαμανδη πρεπει να καταλαβεις οτι ο Μπινος βγηκε στη συνταξη....μηπως τα γραφεις αυτα για να ακουει ο Δημητρης Μπινος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σαμανδη εισαι για τον εισσαγελεα....Δημοσιογραφικη ανταποκριση με σχολια για το τι ειπε δημοσιο προσωπο πρεπει να ακολουθειται απο δικη του δηλωση αλλιως αποτελει συκοφαντικη δυσφιμιση....ανασκευασε το αρθρο σου...
    Φιλικα ενας συναδερφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΞΥΠΝΟΣ,ΩΡΑΙΟΣ, ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΑΜΑΝΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)