Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

Παγκόσμια Πρωταθλήτρια της κωλοτούμπας η Κ. Μπαγκή












 


Θεωρεί  προφανώς τους πολίτες της Αλμωπίας  ακόμα ότι  είναι μαθητές σε παιδικό σταθμό 
,με νηπιακή νοημοσύνη



Ξεπέρασε και τον εαυτό της η δημοτική σύμβουλος και έμμισθη Αντιπρόεδρος της Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ, Κατερίνα Μπαγκή  στην αναδίπλωση . Με άρθρο της στο διαδίκτυο  δηλώνει υποψήφια ξανά με τον Δήμαρχο Αλμωπίας. Ξεχνώντας μέσα σε λίγους μήνες όσα είχε σύρει δημόσια .Το άκρον άωτον δε της υποτίμησης της νοημοσύνης και της απλής κοινής λογικής είναι ότι επικαλείται το συμφέρον του τόπου ,το οποίο βάζει πάνω από όλα  τονίζοντας χαρακτηριστικά:. « οι όποιες διαφωνίες προέκυψαν μεταξύ εμού και του Δημάρχου δεν μπορούν να μπουν πιο πάνω από το συμφέρον αυτού του ευλογημένου τόπου».

Το περιβόητο άρθρο έχει ως εξής:


«Διανύουμε χρονιά δημοτικών εκλογών και σε λίγους μήνες οι πολίτες της Αλμωπίας θα κληθούν να επιλέξουν τα πρόσωπα τα οποία θα τους εκπροσωπήσουν για την επόμενη πενταετία.

Μια δημοτική περίοδο κατά την οποία ο Δήμος μας δε θα θυμίζει τον Δήμο εκείνο που παρέλαβε η σημερινή Δημοτική Αρχή το 2011, με τα μεγάλα οικονομικά ανοίγματα και την ακόμα μεγαλύτερη δυσπιστία όσον αφορά στις συναλλαγές του.

Τα δύο πρώτα χρόνια ως Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού και Παιδείας, στη συνέχεια ως Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ και σήμερα ως Αντιπρόεδρος των Λουτρών, βάζω πάνω απ’ όλα όλους τους πολίτες της Αλμωπίας που μου έδωσαν τη δυνατότητα να προσφέρω στον τόπο μου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου προσπάθησα να δώσω λύσεις σε όποια προβλήματα προέκυψαν και να είμαι ειλικρινής όταν κάτι δεν μπορεί να γίνει. Άλλωστε, στην πολιτική αν θέλεις να έχεις συνέχεια, πρέπει να κοιτάς τους συμπολίτες σου στα μάτια.

Συμμετέχω σε μία Δημοτική Αρχή, η οποία παρά τα όποια λάθη της, μπορεί να περηφανεύεται για το νοικοκύρεμα και την τακτοποίηση ενός μεγάλου μέρους των υποχρεώσεων του Δήμου. Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης κατέβαλε μεγάλες προσπάθειες για να επιτευχθούν οι στόχοι που είχαμε θέσει προεκλογικά ως Δημοτική παράταξη και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που αποφάσισα να είμαι ξανά υποψήφια μαζί του. Δε σας κρύβω ότι πολλές φορές διαφωνήσαμε σε διάφορα θέματα. Ωστόσο, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει ότι σαν Δήμαρχος κράτησε τα χέρια του καθαρά και έμεινε μακριά από πρακτικές που είναι αντίθετες με το συμφέρον του Δήμου και των πολιτών.

Θα είμαι εκ νέου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Δήμαρχο Δημήτρη Πασόη, γιατί πιστεύω ότι η σημερινή Δημοτική Αρχή παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, κατάφερε να προσφέρει λύσεις σε πολλά προβλήματα των πολιτών της Αλμωπίας και προοπτική για το μέλλον και είμαι βέβαιη ότι η επόμενη Δημοτική Περίοδος θα έχει αναπτυξιακό χαρακτήρα και περισσότερες δυνατότητες. Με λίγα λόγια, οι όποιες διαφωνίες προέκυψαν μεταξύ εμού και του Δημάρχου δεν μπορούν να μπουν πιο πάνω από το συμφέρον αυτού του ευλογημένου τόπου.

Κλείνοντας, εκφράζω την πεποίθηση μου ότι η νέα εποχή για την Αλμωπία έχει ήδη ξεκινήσει και με την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας προς τη σημερινή Δημοτική Αρχή θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, οπότε και θα αρχίσουν να φαίνονται τα πραγματικά αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς που έγινε τα προηγούμενα έτη».
--------------------------------

 Με την ευκαιρία ,μεταφέρομε αυτούσια δήλωση πολύ γνωστού της προσώπου μετά από επιθυμία του

Συγνώμη ρε Κατερίνα ,αλλά από σένα άλλα περίμενε ο κόσμος. Το δαχτυλίδι που σου έταξε δεν το έχεις ανάγκη. Μπορούσες να το κερδίσεις με το σπαθί σου .

Ένας πραγματικός σου φίλος




Τι έλεγε στην παραίτησή της 



Προσθήκη λεζάντας




6 σχόλια:

  1. ΣΑΜΑΝΔΗ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΕΣΥ ΕΠΑΞΙΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχαχ κλαιω....παγκοσμιο ρεκορ κωλοτουμπας μαλλον πηρε εντολη απο τον ροχαμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελατε ρε παιδια σε λιγες μερες θα λεει αλλα μην την παιρνετε στα σοβαρα , μολις αλλαξει ο καιρος αλλα θα λεει και θα κανει κατι κωλοτουμπες να με θυμαστε !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το τι λεει και κανει η μπαγκη ειναι παντελως αδιαφορο.σημασια εχει οτι ο δημος αλμωπιας με κατι τετοιους σαν αυτην δεν μπορει να παει μπροστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κριμα ειναι η καημενη δεν εχει που να παει και γυρναει μετανειωμενη στον θειο της.αχ κατινκα οταν στα λεγαμε τον εβριζες πολυ ασχημα τον θειουλη,ειδες τωρα παρακαλας παλι .στα λεγααααα εγω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)