Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Τα πρόστιμα της Δ.Ο.Υ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



 Η ΄Εγκριση υποβολής αιτήματος προς τη Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας, για διοικητική επίλυση, κατόπιν της αριθμ. 463/23-12-2013 απόφασης του Προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας, για επιβολή προστίμου
στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου, περιλαμβάνεται μεταξύ τω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας , την Δευτέρα στις  8 το βράδυ. Πρόκειται για πρόστιμο του ΣΔΟΕ σε βάρος του πρώην Δήμο Εξαπλατάνου , για λήψη εικονικών τιμολογίων για έργα που δεν έγιναν . Ήδη επιβλήθηκαν πρόστιμα και σε εργολάβους που τα εξέδωσαν και οι οποίοι (πλην ενός) έκαναν διακανονισμό


 ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ



1ο: ΄Εγκριση εκμίσθωσης δημοτικών (πρώην σχολικών) αγροτεμαχίων, που βρίσκονται στο αγρόκτημα ΄Ορμας.

2ο: Καθορισμός αρδευτικής περιόδου, έτους 2014, τομέων άρδευσης, αριθμού υδρονομέων ανά τομέα – καθορισμός αποδοχών, διάρκεια απασχόλησης.

3ο: ΄Εγκριση της μελέτης και καθορισμός του τρόπου διεξαγωγής του διαγωνισμού προμήθειας στα πλαίσια της πράξης «Διαχείριση βιοαποβλήτων στο Δήμο Αλμωπίας».

4ο: Διοικητική αποβολή ιδιοκτητών από καταληφθείσα έκταση τμήματος δημοτικής οδού, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Θεοδωρακείου. Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.

5ο: Διοικητική αποβολή ιδιοκτήτη από καταληφθείσα έκταση τμήματος δημοτικής οδού, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Κωνσταντίας. Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.

6ο: Διοικητική αποβολή ιδιοκτήτη από καταληφθείσα έκταση τμήματος δημοτικής οδού, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Μηλέας. Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες.

7ο: Αίτηση για ανάκληση επαγγελματικής άδειας πωλητή λαϊκών αγορών.

8ο: Έγκριση υποβολής αιτήματος προς τη Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας, για διοικητική επίλυση, κατόπιν της αριθμ. 462/23-12-2013 απόφασης του Προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας, για επιβολή προστίμου στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.

9ο: ΄Εγκριση υποβολής αιτήματος προς τη Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας, για διοικητική επίλυση, κατόπιν της αριθμ. 463/23-12-2013 απόφασης του Προϊσταμένου της Δ.Ο.Υ. ΄Εδεσσας, για επιβολή προστίμου στον πρώην Δήμο Εξαπλατάνου.

10ο: Υποβολή πρότασης στα πλαίσια της πρόσκλησης 59 – «Ψηφιακές Υπηρεσίες Δήμων». Εξουσιοδότηση του κ. Δημάρχου για περαιτέρω ενέργειες. Ορισμός υπευθύνων υπαλλήλων της προτεινόμενης πράξης.

11ο: Αντικατάσταση μελών Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.).

12ο: Έγκριση προϋπολογισμού της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.), οικονομικού έτους 2014.

13ο: Τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικών Υπηρεσιών (Ο.Ε.Υ.) του Δήμου Αλμωπίας.

14ο: Έγκριση της αριθμ. 64/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου ΚΕ.Κ.Π.-Α Δήμου Αλμωπίας, που αφορά ψήφιση του προϋπολογισμού τους, οικονομικού έτους 2014.

15ο: Έγκριση της αριθμ. 68/2013 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομικού Προσώπου ΚΕ.Κ.Π.-Α Δήμου Αλμωπίας, που αφορά την έγκριση στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων του ΚΕ.Κ.Π.-Α Δήμου Αλμωπίας, για το οικονομικό έτος 2014.

16ο: Μερική αναμόρφωση τεχνικού προγράμματος έργων και προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, οικονομικού έτους 2014.

17ο: Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνη σύμβαση.

18ο: Καθορισμός κατάλληλων χώρων για την οργανωμένη εγκατάσταση πλανοδίων.

19ο: Αντικατάσταση μέλους από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας.

20ο: Τροποποίηση ρυμοτομικού σχεδίου στο υπ΄ αριθμ. 112α Οικοδομικό Τετράγωνο Αριδαίας, κατόπιν αιτήσεως του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας.

21ο: Αντικατάσταση μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης ΄Υδρευσης Αποχέτευσης (Δ.Ε.Υ.Α.) Αριδαίας.

22ο: ΄Εγκριση ετήσιου προγράμματος τουριστικής προβολής του Δήμου Αλμωπίας 2014 και υποβολή του στην αρμόδια Διεύθυνση της Γενικής Γραμματείας Τουρισμού, για σύμφωνη γνώμη.

23ο: Καθορισμός του ύψους του τέλους άδειας κατάληψης χώρου για την άσκηση υπαίθριου εμπορίου.

24ο: Τροποποίηση της αριθμ. 219 Α/2011 απόφασης του Δ.Σ. με θέμα «Επιβολή ενιαίου συντελεστή τέλους χρήσης κοινοχρήστων χώρων, υπέρ Δήμου Αλμωπίας».

25ο: Αίτηση της εταιρίας Ιορδάνης και Αναστάσιος Θεοδωρίδης Ο.Ε. για συναίνεση στην εκμίσθωση έκτασης 4.153 τ.μ. από το υπ΄ αριθμ. 580 τεμάχιο του δημοσίου, αγροκτήματος Αριδαίας, με σκοπό την μεταποίηση, επεξεργασία και εμπόριο γαλακτοκομικών προϊόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)