Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

H δισέγγονη του Μενέλαου Λουντέμη "φτύνει κατάμουτρα" τον Δήμαρχο Γ.Μπουτάρη



Παραίτηση βόμβα στην παράταξη Μπουτάρη, με σκληρές αιχμές εναντίον του! Τα βρήκς από ...Καρατζοβίτισσα



- Ολόκληρη η επιστολή παραίτησης
"Επειδή αρχή μου είναι να μάχομαι, να προσφέρω, να συμμετέχω, να συναποφασίζω και όχι να χειροκροτώ και να σιωπώ, σας δηλώνω ότι ...

δεν αποδέχομαι τον ορισμό μου στην ως άνω θέση, άλλως παραιτούμαι αυτής. Σας ευχαριστώ για το όψιμο ενδιαφέρον σας!"
γράφει -με πρωτοφανή σκληρότητα εναντίον του Γιάννη Μπουτάρη- η όμορφη δημοτική σύμβουλος Μαρία Σταυρίδου, με το λαμπρό βιογραφικό και την ιδιαίτερα μάχιμη δικηγορία στο ενεργητικό της.
Ολόκληρη η επιστολή παραίτησής της:






Ποιά είναι η Μαρία Σταυρίδου

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη από πατέρα Ποντιακής καταγωγής και μητέρα Μικρασιάτισσα, γράφει η ίδια στο βιογραφικό της και συνεχίζει:
Είμαι μητέρα ενός γιου, του Αλέξανδρου, φοιτητή της Ιατρικής.
Δικηγόρος με ειδίκευση στο Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Δίκαιο. Μεταπτυχιακές σπουδές στο Δίκαιο επιχειρήσεων και Εργασιακών σχέσεων . Υποψήφια διδάκτωρ του τομέα Αστικού και Εργατικού Δικαίου στο Α.Π.Θ.
Νομική Σύμβουλος στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) καθώς και σε σωματεία και ομοσπονδίες εργαζομένων. Σύμβουλος υποστηρικτικών Υπηρεσιών Μακεδονικού Ινστιτούτου Εργασίας (ΜΑΚΙΝΕ), υπηρεσίες (διαμεσολάβησης-διαιτησίας) εργατικών διαφορών (ΟΜΕΔ). Συνεργάζομαι με την Ευρωπαϊκή και Ελληνική Κοινωνική Επιτροπή (ΕΟΚΕ και Ο.Κ.Ε.) ως εμπειρογνώμων σε ομάδες εργασίας σε θέματα απασχόλησης κοινωνικών υποθέσεων, και ίσης μεταχείρισης .
Συμμετέχω στα πολιτιστικά και πολιτικά δρώμενα της πόλης – Αθλήτρια Μπάσκετ του ΗΡΑΚΛΗ, κολυμβήτρια στα τμήματα της ΧΑΝΘ .
Είμαι απόγονος – δισέγγονη του συγγραφέα Μενελάου Λουντέμη, και δραστηριοποιούμαι για τη διάσωση της πολιτιστικής του κληρονομιάς με σκοπό τη δημιουργία Μουσείου στο σπίτι του, στη γενέτειρά του.
Ιδρυτικό μέλος του υπό σύσταση πολιτιστικού συλλόγου «Αριστοτέλεια» με αντικείμενο την μελέτη και ανάδειξη του έργου του μεγάλου Έλληνα φιλοσόφου. Μέλος του «Λαογραφικού Πολιτιστικού Ομίλου Κατοίκων Παπάφη».
Διατέλεσα μέλος της φοιτητική νεολαίας στο Παρίσι του Συλλόγου Φοιτητών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου (Paris I – Pantheon – Sorbonne. UFR 12 AES – Droit Social).

Πηγη: taxalia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)