Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΟΥ Δ.ΙΝΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ






    Διασυλλογικούς αγώνες KICK BOXING διοργανώνει αυτή την Κυριακή κ Κεντρική Ακαδημία Πολεμικών Τεχνών του Μάστερ Δημήτρη Ινδόπουλου στην αίθουσα της σχολής στις 11.00 π.μ. και η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

    Μέρος θα λάβουν  σύλλογοι από τις εξής πόλεις: 6 σύλλογοι από την Θεσσαλονίκη με τους προπονητές Χατζόγλου Νίκο, Γλυκή Νάσο, Κακαρίκο Βασίλη , Ίννο δημήτρη, Κουκουλή Παναγιώτη, Μάρτιν Ουλιχάνιαν, από τον Λαγκαδά με προπονητές τον Αθανασιάδη Νίκο και Τοπαλίδη Χάρη, από την Καβάλα με προπονητή τον Χατζησάββα Λάζαρο, από τις Κρηνίδες Καβάλας με προπονητή τον Χατζηιωαννίδη Τάσο, από το Κιλκίς με προπονητές τον Πουτζουκίδη Κώστα και τον Μουτσάκη Τάσο, από τη Φλώρινα με προπονητή τον Κορομπίλη Γιώργο, από τη Κομοτηνή με προπονητή τον Ισμαήλ  Εμβρέν Σεβέν , από τις Σέρρες με προπονητή τον Χοροζή Αλέξανδρο,  από την Κοζάνη με προπονητή τον Γκαντιά Δημήτρη, από την Έδεσσα με προπονητή τον Μπιρώζη Πέτρο, από την Πετριά Σκύδρας με προπονητή τον Κίτσο Αντώνη, από την Πτολεμαϊδα  με προπονητή το Νίκο Αντώνη και ο διοργανωτής σύλλογος ¨Μ.Αλέξανδρος¨ Γιαννιτσών με προπονητή τον Μάστερ Ινδόπουλο Δημήτρη.
    Στους αγώνες θα συμμετέχουν αθλητές όλων των ηλικιών από 8 ετών και πάνω και θα αγωνιστούν σύνφωνα με την ηλικία, τα κιλά και την εμπειρία τους. Στο low kick διαιτητής θα είναι ο Θεοδωρίδης Στέλιος και στο kick light , grappling, Παγκράτιο θα διαιτητεύσει ο Αθανασιάδης Νίκος.
    Οι αγώνες θα διεξαχθούν υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας KICK BOXING , η οποία είναι αναγνωρισμένη από τη Γ.Γ.Α. Επίσης πολύ σημαντικό  στοιχείο για να γνωρίζουν οι γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον ¨Μ.Αλέξανδρο¨ είναι το γεγονός ότι ο σύλλογος έχει ειδική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο άθλημα του KICK BOXING και είναι ο μοναδικός σύλλογος στην πόλη μας που ανήκει στο δυναμικό της Ομοσπονδίας.
    Ο σύλλογος διαθέτει αίθουσα πολεμικών τεχνών  400τ.μ. εξοπλισμένη με ρινγκ διαστάσεων 5Χ5 και 5 αγωνιστικά ταιρέν (ταταμι) ενώ έχει στον εξοπλισμό του και επαγγελματικό ρινγκ διαστάσεων 7Χ7 για τις μεγάλες διοργανώσεις.
    Για νέα σχετικά με τον σύλλογο και με το γυμναστήριο Universal Studios μπορείτε να κάνετε like στο : www.facebook.com/indopoulos.gym    ενώ μπορείτε να κερδίσετε ένα δώρο άμεσα και χωρίς κλήρωση μπαίνοντας στο www.indopoulos.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)