Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ - ΓΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ- 73-39



Με μια ακόμη ήττα συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΓΑΣ Έδεσσας, καθώς ηττήθηκε το Σάββατο 1/2 στην Γουμένισσα από τον τοπικό ΑΟΚ.
Οι απουσίες των πολύ έμπειρων Τσολάκη και Γάτσου, όπως επίσης και του αναντικατάστατου Δοδόπουλου,  ήταν αρκετές για να έρθει αυτή η ήττα, με μόνο θετικό τον μεγάλο χρόνο συμμετοχής των νέων παιδιών για ακόμα ένα παιχνίδι.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ ξεκίνησε πολύ μουδιασμένα, κυρίως επιθετικά, με τους γηπεδούχους να το εκμεταλλεύονται και να κάνουμε ένα γρήγορο σερί 12-2. Προς το τέλος του δεκαλέπτου βρέθηκαν κάποιες επιθετικές λύσεις και φτάσαμε στο 21-8 με την λήξη του δεκαλέπτου.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΓΑΣ «έσφιξε την άμυνα του και με τους Αργυρό και Τσακώντση να σκοράρουν και τους Μακρίδη και Σταυρόπουλο να δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση στην άμυνα, ψαλίδισε την διαφορά και το ημίχρονο έληξε με σκορ 38-22.
Στο 2ο ημίχρονο η άμυνα του ΓΑΣ άλλαξε σε άμυνα ζώνης και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να περιορίσει αρκετά τους αντιπάλους. Στα μέσα του 3ου δεκαλέπτου  ο κόουτς Σταυρόπουλος «ξεκούρασε» τους Αργυρό και Μακρίδη και στην θέση τους έπαιξαν οι «μικροί» Λουκόφτσης και Μποζίνης παίρνοντας πολλές προσπάθειες. Το σκηνικό όμως στο σκοράρισμα δεν άλλαξε και το δεκάλεπτο τελείωσε με το 53-31.
Το τέταρτο δεκάλεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στα νέα παιδιά της ομάδος. Παίζοντας ελεύθερο μπάσκετ, πήραν αρκετές προσπάθειες και πρωτοβουλίες, δείχνοντας μεγάλη διάθεση ειδικά στην άμυνα. Επιθετικά λύσεις έδινε ο Αργυρός ενώ αμυντικά η ομάδα δέχτηκε πολλά καλάθια από αιφνιδιασμούς . Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα της Γουμένισσας νικήτρια με 73-39.
*Μεγάλη ήταν η απουσία του πρώτου σκόρερ της ομάδος Δοδόπουλου, ο οποίος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις.
*Στο μεγαλύτερο μέρος ο ΓΑΣ έπαιξε ελεύθερο μπάσκετ χωρίς συστήματα και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δούμε πολύ ωραίες συνεργασίες και όμορφα καλάθια.
*Από τον ΓΑΣ διακρίθηκαν οι Αργυρός, Τσακώντσης και Μακρίδης ενώ από την Γουμένισσα οι Γιάκος και Μπέλτσης.
Δεκάλεπτα: 21-08, 38-22 (ημιχ.), 53-31, 73-39(τελικό),
ΓΑΣ Έδεσσας (Σταυρόπουλος) :  Σταυρόπουλος Χ. 3, Αδάμ Α., Μποζίνης Γ. 2, Τσακώντσης Α. 8, Μπίκος Π. 4, Αργυρός Α. 15 , Λουκόφτσης Λ., Σταυρόπουλος Π., Μακρίδης Τ. 5(1), Κωνσταντινίδης Η. 2


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)