Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Μέλι –γάλα οι σχέσεις Κουρτίδη με Δήμαρχο και συμβούλους




Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει στις σχέσεις του Δημάρχου Αλμωπίας με τον Μπάμπη Κουρτίδη . Αντίθετα χαίρει άκρας εμπιστοσύνης και εκτίμησης  από τον Δήμαρχο και τη Δευτέρα ήταν κανονικά στις επάλξεις του Δημαρχείου .
Οι πληροφορίες που είδα ντο φως της δημοσιότητας ,προφανώς δεν ήταν και τόσο βάσιμες . Παρά τον εκνευρισμό του ο Δήμαρχος τη Δευτέρα φέρεται να τις απέδωσε σε κακόβουλους κύκλους που προσπαθούν προεκλογικά να φθείρουν την παράταξή του .Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κανένα ζήτημα.
 Να θυμίσουμε ότι το Δημοσίευμα έλεγε τα εξής:

 «Πληθαίνουν οι πιέσεις προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας  από τους εναπομείναντες συμβούλους του , για απομάκρυνση του Μπάμπη Κουρτίδη ,
τον οποίο θεωρούν ότι ευθύνεται κατά ένα μεγάλο μέρος , για τον αποπροσανατολισμό του Δημάρχου από την πραγματικότητα. (όλοι ψάχνουν άλλοθι προφανώς)  Στενός συνεργάτης του Δημάρχου μάλιστα ,φέρεται να του έθεσε τελεσίγραφο ότι αν δεν σταματήσει να τον έχει διαρκώς στα πόδια του , μέσα και έξω  από το Δημαρχείο , τότε πρέπει να ξεχάσει τουλάχιστον τέσσερις συμβούλους.
Μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστά τα αίτια της ξαφνικής και περίεργης ίσως απαίτησης .Εκτός και εάν τον θεωρούν ύποπτο για διαρροές. Τις τελευταίες μέρες σύμβουλοι του δημάρχου , διατυμπανίζουν ότι ψάχνουν να βρουν τον «προδότη» που διαρρέει όσα συζητούνται ακόμα και στις πιο κλειστές συσκέψεις.  »


1 σχόλιο:

(3)