Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Συνέλευση αγροτών και κτηνοτρόφων το βράδυ στην Αριδαία



 


Ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμωπίας, καλεί  τους αγρότες  και  κτηνοτρόφους να παραβρεθούν στη συνέλευση, που πρόκειται  να  γίνει σήμερα Κυριακή και ώρα 19:30 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.



Σε ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου αναφέρονται τα εξής :


Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι, Με λύπη σας πληροφορούμε ότι μετά από τις συναντήσεις μας που πραγματοποιήθηκαν στο Υπουργείο Οικονομικών με το Γραμματέα Εσόδων κ. Θεοχάρη και τον ίδιο τον Υπουργό κ. Στουρνάρα, όλες οι προτάσεις μας για διάλογο, ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΑΝ!

Επομένως η απάντησή μας είναι, ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

1) Την άμεση έναρξη του θεσμικού και συγκροτημένου διαλόγου Εθνικού επιπέδου, για το συλλογικό επαναπροσδιορισμό της φορολογίας των αγροτών.

2) Να μελετηθούν και να δοθούν άμεσα λύσεις στα καίρια ζητήματα κόστους παραγωγής (αγροτικό πετρέλαιο-κάρτα, αγροτικό ηλεκτρικό ρεύμα, εφόδια κλπ) κόκκινα δάνεια, προστασία πρώτης κατοικίας, θέματα ασφάλισης, υγειονομικής περίθαλψης, φροντίδας και ανάπτυξης στις αγροτικές περιοχές.

Κυρίαρχα για μας ζητούμε να ανοίξει συνολικά ο φάκελος «Αγροτική Πολιτική» και να τεθούν στο τραπέζι άμεσα τα καίρια ζητήματα του κλάδου ώστε προγραμματισμένα και συγκροτημένα να βαδίσουμε στη Γεωργία του μέλλοντος έχοντας αποσαφηνίσει παραμέτρους και κατεύθυνσης.

Αδέρφια Αγρότες, όλοι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε στο δίκαιο αγώνα μας. Σας καλούμε να δυναμώσουμε το μπλόκο μας. Χωρίς κόπο, θυσίες και αγώνα δεν κερδίζεται τίποτα.


ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)