Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αποφάσεις συνέχισης του αγώνα στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων - Συμμετείχαν εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Συλλόγων Ν.Πέλλας



     Την απόφασή τους να εντείνουν τον αγώνα τους οι μικρομεσαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι ενάντια στην αντιαγροτική - αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ διατράνωσαν στη σύσκεψη, που πραγματοποίησαν εκπρόσωποι των αγωνιστικών μπλόκων όλης της χώρας το Σάββατο το μεσημέρι στη Νίκαια της Λάρισας.


    Στη σύσκεψη αυτή συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Συλλόγων Ν.Πέλλας μετά τη σύσκεψη των μπλόκων της Πέλλας στο Μαυροβούνι το βράδυ της Παρασκευής 14 Φλεβάρη. Είχε προηγηθεί το πρωί της Παρασκευής ένα ακόμη μαζικό συλλαλητήριο με συμμετοχή αγροτών, των οικογενειών τους, μαθητών από τα Σχολεία της πόλης στην Αντιπεριφέρεια Πέλλας ( Διοικητήριο ) και δυναμική πορεία στους δρόμους της Έδεσσας.

    Στη σύσκεψη της Νίκαιας αποφασίστηκαν τα επόμενα αγωνιστικά βήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς :

Ø  Πανελλαδικό συλλαλητήριο των αγροτικών μπλόκων την ερχόμενη Τετάρτη 19 Φλεβάρη στη 1 το μεσημέρι στην Πλατεία Βάθης στην Αθήνα και πορεία προς τη Βουλή. Καλούν σ’αυτό τους εργαζόμενους και τ’άλλα λαϊκά στρώματα της πόλης να εκφράσουν έμπρακτα την συμπαράστασή τους.

Ø  Συνάντηση τη Δευτέρα 17 Φλεβάρη στο ΥΠΕΚΑ με αίτημα τη μείωση κατά 50% του αγροτικού ρεύματος.

Ø  Συνάντηση την ίδια μέρα με τον Διοικητή του ΟΓΑ με αίτημα την άμεση θεώρηση για το 2014 όλων των βιβλιαρίων  ΟΓΑ των αγροτών.

Ø  Να τιμήσουν αγωνιστικά το Κιλελέρ με συλλαλητήριο την Κυριακή 9 Μάρτη  με οργανωτή την Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Αγωνιστικών Μπλόκων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)