Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Προσωρινό κλείσιμο δρόμων στη Πέλλα από αγρότες



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ  Ν.ΠΕΛΛΑΣ




      Σε κλείσιμο, για μία ώρα από τις 5 - 6 μ.μ. το απόγευμα της Παρασκευής 14/2, του οδικού δικτύου του Νομού προχώρησαν οι αγρότες της Πέλλας σε συντονισμό και των  6 μπλόκων του Νομού.
      Με απόφαση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Συλλόγων Ν.Πέλλας πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονο κλείσιμο στους κόμβους Μελισσίου, Γυψοχωρίου, Μεσημερίου & Πλευρώματος, σαν μια ακόμη κίνηση αντίδρασης της αγροτιάς στον επιχειρούμενο αφανισμό της με τα αντιαγροτικά μέτρα & τις αντιαγροτικές πολιτικές.
      Στα μπλόκα και στο κλείσιμο των δρόμων βρέθηκαν όχι μόνο οι αγρότες των μπλόκων, αλλά και μέλη των οικογενειών τους με μαζική παρουσία γυναικών & παιδιών των αγωνιζόμενων αγροτών.
      Παράλληλα στο Μαυροβούνι πραγματοποιήθηκε συνέλευση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Συλλόγων με εκπροσώπους των μπλόκων. Σ’αυτή έγινε εκτίμηση των μέχρι σήμερα αγωνιστικών πρωτοβουλιών και συζητήθηκαν προτάσεις για τις επόμενες κινήσεις των αγωνιστικών μπλόκων στην Πέλλα σε συντονισμό με τους συναδέλφους όλης της χώρας.
     Αποφασίστηκε αυτές να γίνουν με βάση και τις αποφάσεις πανελλαδικού συντονισμού, που θα συζητηθούν στην σύσκεψη του Σαββάτου 15/2 στις 14.00’ μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του πρώην Δήμου Νίκαιας στη Λάρισα. Στη σύσκεψη της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτικών Μπλόκων της χώρας από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη, θα μεταβούν & θα συμμετέχουν και εκπρόσωποι των μπλόκων της Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)