Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Τηλεοπτική συνέντευξη του υποψήφιου Δημάρχου Αλμωπίας ,Γιάννη Σηφάκη.





Καταιγιστική συνέντευξη του Γιάννη  Σηφάκη.  Μίλησε για τους λόγους που τον ώθησαν αυτόν και τους συνεργάτες του να ιδρύσουν νέα ευρεία δημοτική κίνηση, την ανεξαρτησία της κίνησης,
το πρόγραμμα της, την αξιοποίηση των πολλών συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλμωπίας, την άποψη του για την σημερινή δημοτική αρχή. Ζήτησε οι πολίτες της Αλμωπίας να διεκδικήσουν αλλαγή της πολιτικής για την τοπική αυτοδιοίκηση και ανανέωση του πολιτικού προσωπικού στον Δήμο Αλμωπίας των τελευταίων 15-20 ετών. Να σταματήσει η αναπαραγωγή των ίδιων ονομάτων που το μόνο που καταφέρνουν είναι η μιζέρια και η υποβάθμιση. Μίλησε για την βοήθεια που πρέπει να παρέχει ο Δήμος στους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, τον ήπιο αγροτουρισμό, τα Λουτρά, το Χιονοδρομικό, την γεωθερμία, το ηλεκτρικό δίκτυο, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Ζήτησε να ανέβει ο πήχης της δημοτικής διαχείρισης. 
Το αμέσως επόμενο διάστημα ο συνδυασμός θα ανακοινώσει εκτεταμένη λίστα υποψηφίων του.
Δείτε την συνέντευξη του Γιάννη Σηφάκη

35 σχόλια:

  1. Ο γιάννης είναι ο μάγος της πολιτικής. Πως εχει καταφέρει και ενω εκπροσωπεί το Σιριζα , δε μιλάει για μνημόνια, έχει μαζί του απο χρυσαυγίτες εως ακροαριστερούς, δεν το εχω καταλάβει. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Μιλώντας για μέσα ... άραγε γιατί γράφει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τα δικά μας Μεσα μαζικής ενημέρωσης; Δεν του κάνουν οι δικές μας εφημερίδες για να ενημερώσει για τις θέσεις του τον κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλά αυτό βρήκες να πεις ρε φίλε;
      Δηλαδή όταν κάποιος έξυπνος, δραστήριος άνθρωπος δημιουργεί ευρύ και ανοιχτό ρεύμα δεν σας κάνει;
      Μια πρώτη συνέντευξη τηλεοπτική έδωσε και μάλιστα σε τοπικο κανάλι, τι άλλο θα μας πειτε ρε παιδιά.

      Διαγραφή
    2. Πράγματι τους ενώνει ολους σε ένα προγραμμα για την Αλμωπια, μαγκια του. Εσυ τι ψάχνεις;μήπως ονειρεύεσαι να τα οικονομησεις; μην ξυπνησεις, θα απογοητευτεις

      Διαγραφή
    3. Τους ενώνει ολους ε; Αισθάνεσαι άνετα που χρησιμοποιεί ακόμη και χρυσαυγίτες για να κάνει συνδυασμό; Δεν πρέπει να υπάρχει κανένα όριο;

      Διαγραφή
    4. Ναι πρέπει να μπει ένα όριο, στην κακία σου, αυτό είναι σίγουρο. Και στην βλακεία επίσης χρειάζεται όριο. Τους αριστερούς και δεξιούς κράτα τους για την κεντρική πολιτική σκηνή, αν θες, αν και ξέβαψε και εκεί. Εδώ είμαστε όλοι συμπολίτες, Αλμωπαίοι.

      Διαγραφή
    5. Και οι χρυσαυγιτες; Απαντησε σε παρακαλω..

      Διαγραφή
    6. Φυσικα και οι χρυσαυγίτες. Ολοι μαζι μα απαλαχτουμε απο τα μνημονια.

      Διαγραφή
  2. Εγκληματική δεν ήταν μόνο η παράληψη των προηγούμενων δημοτικών αρχών, όπως λέτε στην συνέντευξη σας, και δεν αξιοποίησαν το υδροηλεκτρικό των λουτρών, αλλά και το ότι συναίνεσαν να παραχωρηθούν οι εκτάσεις και να κατασκευάσετε εσείς τα υδροηλεκτρικά σας, αντί να κατοχυρώσουν τις εκτάσεις για συμφέρων του δήμου και των δημοτών..,.
    Δύο μέτρα και δύο σταθμά….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε ούτε το νομοθετικό πλαίσιο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας δεν ξέρεις και μιλας. Σε ολόκληρη την Ελλάδα έτσι έγιναν όλες οι επενδύσεις στα υδροηλεκτρικά, Δηλαδή μόνο ο Σηφάκης έχει υδροηλεκτρικά στην επικράτεια και στην Αλμωπία;. Και άλλοι έξυπνοι και δραστήριοι συμπολίτες μας επένδυσαν και πρόκοψαν και αυτούς τους μέμφεσαι δηλαδή τώρα; Και αυτούς που τους παραχωρήθηκαν κοινά χέρσα για φωτοβολταικά και αυτούς τους μέμφεσαι; Δεν σε καταλαβαίνω ρε αιώνιε ελληνάρα. Σχολιαστή της δεκάρας ή είσαι άσχετος και κοιτάς μόνο την κατσίκα του γείτονα ή έχεις μπερδέψει τις π....ς με τις βούρτσες.

      Διαγραφή
    2. Αυτός ο λόγος είναι η αλλαγή που πρεσβεύεται και η απάντηση σε πολιτικό επιχείρημα;
      κατάλαβα....

      Διαγραφή
    3. Οι ιδιοκτήτες ανανεώσιμων πηγών ενέργειες δεν ξέρω αν πρέπει να ονομάζονται επιχειρηματίες.
      Ο κανονικός επιχειρηματίας παίρνει και κάποιο ρίσκο στην επένδυση του.
      Το συγκεκριμένο είδος είναι μιας μορφής δημόσιων υπαλλήλων μιας και πληρώνονται εγγυημένα από το δημόσιο εσαεί.
      Εάν έβγαιναν στην ελεύθερη αγορά μπορεί και να ονομάζονταν επιχειρηματίες.
      Δηλαδή οι έξυπνοι επιχειρηματίες ανά την Ελλάδα είναι 20-30 άτομα;
      Δημόσιοι υπάλληλοι είναι φίλε μου και έτσι όπως πάει το κράτος μακάρι να βγουν και αυτοί στην εφεδρεία και να μην επιβαρύνουν και τον δημόσιο κορβανά.

      Διαγραφή
    4. φιλαράκι οι υπεράριθμοι δημόσιοι υπάλληλοι και αυτοί με κάποιο νομοθετικό πλαίσιο διορίστηκαν αλλά τους διώχνουν…

      Διαγραφή
    5. Καλά είστε απίστευτοι. Φοβεροί. Αυτό δεν μπορούσα να το φανταστώ ποτέ. Οτι θα τον καταλήγατε και δημόσιο υπάλληλο τον Σηφάκη ούτε που μπορούσα να το φανταστώ. Προσπαθώ να συνέλθω από τους συνειρμούς σας. Μπράβο παιδιά, καλόοοοοο, τι πίνετε ...........

      Διαγραφή
  3. Μπράβο Γιάννη, φοβερός λόγος, επιχειρήματα, γνώσεις.
    Εγραψε το σχόλιο σου για την ταμειακή και μόνο διαχείριση των χρεών που μας έχουν ζαλίσει οι δημοτικοί μας άρχοντες. Μπράβο, ευχόμαστε καλή πορεία. Προχώρα μόνο με τα επιχειρήματα σου και μην ασχολείσαι με την λάσπη των άλλων. Μόνο οι θέσεις και οι σταθερές απόψεις ενδιαφέρουν τον κόσμο και όχι η στείρα αντιπαράθεση με λασπώδη σχόλια και παρεμβάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Σηφάκη συνεχίστε μόνο με επιχειρήματα, γόνιμη κριτική και αφήστε τους άσχετους να πετάνε τις κοτσάνες τους για την επιχειρηματική σας δραστηριότητα. Αν η ζήλεια ήταν ψόρα θα κολλούσε όλη η χώρα. Δηλαδή για μερικούς συμπολίτες μας είναι απαγορευτικό όποιος ήταν δραστήριος και επένδυσε σε ηδροηλεκτρικά ή φωτοβολταικά δεν πρέπει να κατέβει για δήμαρχος. Η βλακεία είναι αήττητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. SIFAKI OI SARAKINOI EINAI MAZI SOU.TOUS BARETHIKAME OLOUS. DINATA KAI TO APOTELESMA EIMASTE SIGOROI POS THA EINAI TO KALITERO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΤΟΝ ΠΥΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ Η ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΞΙΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mazi kai oi pirates tis karaivikis ...........xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ...........ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ Π.....Α ΜΕΣ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί την είδες και λαχτάρησες; Ή λιγουρεύτηκες;

      Διαγραφή
  9. Γιάννη βάλε καμιά δεκαριά ακόμα, να γράφουν και σ' αυτό το μπλογκ ευνοϊκά σχόλια. Αν πιάσεις πάνω από εκατό καταγράφεται ότι είσαι καλός και σε θέλει ο κόσμος. Ετσι μπορείς να πείσεις και τους συντρόφους σου να σε στηρίξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. στο να ανοιγει λακους ο Σηφακης στους αλλους ειναι πτεσμα γι αυτον,αυτο το παιχνιδακι το παιζει στα δαχτυλα.Μονο που μαλλον δεν ξερει πως συνηθως πεφτεις μεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. (8:50 π.μ.)Το ότι γράφεις το πταίσμα, πτεσμα είναι πταίσμα. Το ότι δεν μπορείς στοιχειωδώς να βάλεις σε λέξεις τις σκέψεις σου,άντε να είναι πλημμέλημα.
      Το κακούργημα το έκανε ο μεγαλοδύναμος για το μυαλό που σου "δώρισε".

      Διαγραφή
  11. Άξια ο επόμενος Δήμαρχος, να ακούσουμε και κάτι σοβαρό εκτός από κραυγές ασχετοσύνης και ηλιθιότητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το να κανουμε ενα ορθογραφικο λαθος δε τρεχει και τιποτε,το να μην καταλαβαινουμε το τι τρεχει με τον συγκεκριμενο ανθρωπο η καποιους σαν και τα μουτρα του, τοτε ναι, θα ειχαμε καποιο εγκεφαλικο προβλημα.μηπως δεν επιασες την ουσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσύ που την έχεις πιάσει(την ουσία) για πες μας με στοιχεία , αποδείξεις και ονόματα τι τρέχει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και κάποιους σαν τα μούτρα του.Όταν τα σχόλια ξεπερνούν τα όρια της πλάκας και της καζούρας και υπονοούν σοβαρές καταγγελίες ή θίγουν υπολήψεις οφείλουν να είνα και ΕΠΩΝΥΜΑ για να φανεί η σοβαρότητά τους και η αξιοπιστία τους.
    Στο κάτω κάτω άνοιξε τα μάτια των συμπολιτών σου.
    Αν δεν το κάνεις, φόρα και μια στολή ΚΟΤΑΣ για να είσαι assorti με το πνεύμα της Αποκριάς.Comprendo, καρνάβαλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗ ΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ .ΜΕΙΠΩΣ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ;ΕΚΑΝΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΚΑ ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗ;ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ονόματα και διευθύνσεις θα πεις κοτούλα ή πίσω από την ανωνυμία σου θα κακαρίζεις;
      Κοκοκοκοκοκο.
      Και για τη βελτίωσή σου ΔΩΡΕΑΝ πααρατηρήσεις:
      Γράφουμε Μήπως και όχι ΜΕΙΠΩΣ
      Γράφουμε υιοθετήσεις και όχι ΟΙΟΘΕΤΗΣΕΙΣ
      Δεν ακούς το δάσκαλο!

      Διαγραφή
  15. Ο Γιάννης όπως και πολλοί άλλοι βλέπουν την ενασχόληση με τα κοινά ως τη λύση στα προσωπικά οικονομικά τους αδιέξοδα. Μεγάλο κρίμα για τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναταν η ζήλεια ψωρα... τόσο πολυ ζηλευεις έναν επιτυχημένο επαγγελματία που καμία ανάγκη δεν έχει το δημοτικό μεροκάματο; και ακριβώς γι' αυτο θα πετύχει

      Διαγραφή
  16. ΧΑΜΕΙΛΟΝΙΣ ΤΩ ΕΠΟΙΠΑΙΔΩ ΔΑΣΚΑΛΑΙ,ΑΙΛΑ ΑΙΧΙΣ ΔΟΥΛΥΤΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ,ΠΑΛΙΟ ΤΟ ΝΕΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑΝΝΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΥΓΑ ΜΥΓΙΑΖΕΤΑΙ. ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΑΓΙΟΣ, ΕΝΤΙΜΟΣ, ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΤΡΩΣ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕΣ ΣΙΓΟΥΡΟΥΣ ΘΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΗΣ Ο κ.ΣΗΦΑΚΗΣ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ,ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ;ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΗΣ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)