Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

«Κουλουβάχατα» η Νέα Δημοκρατία στις περιφερειακές εκλογές στη Κ.Μακεδονία.


Π. Ζέρζης
Άλκης Νουσηκύρου
Γιάννης Ανδρίτσος
Κώστας Ζιάκας
Θ. Θεοδωρίδης





ΑΝΩ-ΚΑΤΩ η Νέα Δημοκρατία και στην Πέλλα με  τα δύο ψηφοδέλτια στις εκλογές στην Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας. Ήδη δημιουργούνται δύο «στρατόπεδα» .
Ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης συνυπέγραψε την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα ,μαζί με την Μαρία Ζωγράφου Την Μ. Καράμπελα και τον Άλκη Νουσηκύρου . Ο τελευταίος μετά την ανακοίνωση από την Νέα Δημοκρατία, της υποψηφιότητας του Γιάννη Ιωαννίδη φέρεται να αποσύρει την υποστήριξη και να εντάσσεται με την κομματική επιλογή διεκδικώντας την θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη . Το ίδιο διεκδικεί όμως και ο Γιάννης Ανδρίτσος , που προφανώς είχε καλύτερη ενημέρωση και δεν βιάστηκε να συνταχθεί με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν σοβαρές ενστάσεις από την πλευρά της Αλμωπίας , η οποία είναι ριγμένη διαρκώς και σε όλα . Σύμφωνα με πληροφορίες θα κληθούν οι τρεις βουλευτές να συνηγορήσουν υπερ υποψηφιότητας από την Αλμωπία ,διαφορετικά όπως διαμηνύουν οι εκπλήξεις θα είναι μεγάλες. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά του Πέτρου Ζέρζη και του Κώστα Ζιάκα.
Ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης εκτιμάται ότι θα είναι υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης με τον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Δεν αποκλείεται πάντως η παρουσία του Μάκη Βορίδη στην κοπή της πίττας της ΔΗΜΤΟ Γιαννιτσών να έχει και έναν έμμεσο στόχο : Να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση

8 σχόλια:

  1. ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΜΕ ΚΟΝΟΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O VASILIADIS THA EINAI ANTIPERIFEIARXIS ME TON IOANNIDI EXEI TELEIOSEI AYTO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στελνει ο σαμαρας τον χουντικο βοριδη να βαλη ταξι στην νεα δημοκρατια ντροπη για ολους τους νεοδημοκρατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΤΩΝΗ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΞΕΦΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.... ΟΛΑ .... ΝΤΟΡΑΚΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΛΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαλακά ε μαλακά προδότης ήταν ο Σαμαρας ξεχσες αυτούς που βλέπεις στην φωτογραφία δεν έφυγαν ποτε απο την Ν Δ. Βλάκα ανιστορητε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι δεν έφυγαν ρε απο την ΝΔ? το θέμα είναι πότε στήριξαν βασικά.
      ο καθένας βέβαια άλλη περίπτωση.
      Ο Αλκης ειναι ο αιώνιος υποψήφιος του κόμματος. Πρέπει να έχει ήδη 20 χρόνια υποψήφιος σε διάφορες θέσεις, φρεσκαδούρα ένα πράμα ειδικά όταν ΠΟΤΕ δεν έχει εκλεγεί.
      Ο Ζερζης στην Αλμωπία μια ζωή αντάρτικο και καλαμπούρια. Στις δε βουλευτικές με τον Καμμένο και τους ψεκασμένους
      Ο Ζιάκας ακόμα και προχθές στην θεσνικη ο αδελφός του με τον Καμμένο ήταν παρέα σε μαγαζάκι. Μην μας πουλάτε φούμαρα, άλλωστε και παλιά με την ΠΟΛΑΝ ηταν.
      Ο θοδωρίδης κόντρα πάντα στο χρίσμα και τις επιλογές του κόμματος...
      Ο ανδρίτσος μόνο ξεχωρίζει από τους παραπάνω οι οποίοι κιόλας είναι τόσο φθαρμένα καμμένα χαρτιά που αναρωτιόμαστε...έγινε η ΝΔ ΟΑΕΔ?

      Διαγραφή
  6. ο αλκησ ειναι εθνικοσ ηγετησ μαζι νοδε πελλασ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡ Ο ΑΛΚΗΣ ΝΟΥΣΗΚΙΡΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΠΥΡΙΝΑΣ ΑΛΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)