Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πλήρης γελοιοποίηση της πολιτικής



ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΓΚΑΛΟΠ, ΑΛΛΑ ΠΑΘΑΝΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ . ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ….ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ



ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Αυτό που συμβαίνει τελικά στην Αλμωπία μάλλον δεν έχει προηγούμενο . Δήμαρχος και Υποψήφιοι Δήμαρχοι, που υποτίθεται θέλουν να διοικήσουν και να προσφέρουν κάτι διαφορετικό στον τόπο , μάλλον πριν ακόμα την εκκίνηση , προσπαθούν να κάνουν το παν για να αποδείξουν την ανεπάρκεια και ανικανότητά τους . Αντί να καθίσουν να φτιάξουν το πρόγραμμά τους και να  το παρουσιάσουν στον κόσμο , κάθονται και ασχολούνται με ανοησίες ΄Έτσι πρόσφατα σε μια προσπάθεια να κατακτήσουν το όσκαρ βλακείας , επιδόθηκαν σε έναν αγώνα δρόμου ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, για να πείσουν ότι είναι οι καλύτεροι και οι καταλληλότεροι για να κυβερνήσουν και να σώσουν τον …δύστυχο τούτο τόπο.
Τοπικό  SITE , γνωρίζοντας προφανώς ότι έχει να κάνει με ανόητους ( αυτό κάνει πολύ σωστά την δουλειά του) , προχώρησε σε ηλεκτρονική ψηφοφορία , για τον δημοφιλέστερο υποψήφιο Δήμαρχο Αλμωπίας.
Αυτό ‘ήταν . Στο Δημαρχείο απέδειξαν ότι είναι σε μεγάλη ετοιμότητα.
Τα κουμπιούτερ πήραν φωτιά  και άρχισαν να ψηφίζουν …τον Δήμαρχο. Δεν έφτανε όμως αυτό, αμόλησαν δικούς τους ακόμα και σε ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ να ψηφίζουν . Έτσι κάποια στιγμή ο Δήμαρχος εμφανίστηκε να  προηγείται με 50% . Το πήραν  χαμπάρι όμως οι υπόλοιποι υποψήφιοι και έκαναν  το ίδιο. Ο τελευταίος που το πήρε είδηση τους έκανε την πλάκα της ζωής τους. Έβαλε τους δικούς του να τρελάνουν  τα κουμπιούτερ. Έτσι  έριξε το ποσοστό του Δημάρχου κάτω από το 15%  και πήγε το δικό του στα ύψη . Το γκάλοπ όλως περιέργως αποσύρθηκε από το συγκεκριμένο μπλοκ , προφανώς γιατί δεν άρεσε στους εμπνευστές του.

14 σχόλια:

  1. Αυτός που τους τρέλανε και αναγκάστηκαν να το αποσύρουν διαχώρισε τη θέση του από την όλη ανοησία με επώνυμο σχόλιο που καλούσε τους δικούς του να μην συμμετέχουν, το οποίο σχόλιο 10' μετά την εμφάνιση του εξαφανίστηκε μαζί με όλα τα άλλα σχόλια. Μετά αναγκάστηκε με τα ίδια μέσα που χρησιμοποίησαν οι άλλοι να τους δείξει ότι δεν περνούν οι ανοησίες και τους τρέλανε αναγκάζοντας στην απόσυρση του "γκάλοπ". Να ελπίσουμε ότι δεν θα ξαναδούμε τέτοιες καταστάσεις τους επόμενους μήνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χρειζοτανε για να δουμε πιον θα ψηφισουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΟΤΕ
    ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΚΑΛΟΠ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι σχεση εχει ο συριζα που αναφερεις με τα δημοτικα πραγματα? εχει πακιστανους η αλμωπια και δεν το ξεραμε? το θεμα εκκλησια ειναι προσωπικο βιωμα του καθενος, εκτος εαν εννοεις τον αρχηγο σου τον θεομπεκτη, αν θελεις κομματικη αντιπαραθεση στα δημοτικα βγαλε τη μασκα σου ......ασε που εισαι γνωστος για τις θεσεις σου απο χρυση αυγη μεχρι νουδουλα ή μηπως κανω λαθος?

      Διαγραφή
    2. 9:28 π.μ.
      Όταν μάθεις να γράφεις στη μητρική(;) σου γλώσσα σωστά και αποκτήσεις τη δυνατότητα να εκφράζεσαι επαρκώς, τότε βγες και κατέθεσε την άποψή σου. Όλα τα άλλα περί Πακιστανών και Ελλήνων (τρομάρα σου Ελληναρά μου) αν θέλεις ποωσδήποτε να τα τα βγάλεις από μέσα σου, στείλε ένα γράμμα στους έγκλειστους της γνωστής συμμορίας(που ντρέπεσαι να πεις ότι ανήκεις) για να ξεχαρμανιάσεις.
      Αν το κείμενο σου ήρθε βαρύ και δεν κατάλαβες, τράβα για ιδιαίτερα μαθήματα στη μοσχαροκεφαλή τον Παναγιώταρο που μιλάτε την ίδια γλώσσα. Μοσχαρίσια!

      Διαγραφή
  4. Ένα άλλο γκάλοπ θα ήταν καλύτερο. «Ποιόν υποψήφιο Δήμαρχο δεν θα ψηφήζαμεε» το 60-70% θα ήταν για τον Δήμαρχο το ευνοϊκότερο ποσοστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΟ ΓΚΑΛΟΠ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΗΝΟΤΗΤΑΣ,
    ΑΛΛΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ.
    ΔΗΜΑΡΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ (ΔΟΥ) ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ
    ΕΝΑΣ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η απολυτη ξεφτιλα!
    Αχ ρε δημαρχε, τι ειναι αυτα;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προφανώς και ότι γράφεις δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα και προφανώς υποβαθμίζεις το γκάλοπ γιατί δεν μπορείς να κάνεις εσύ. Όση λάσπη και να ρίξεις με ψεύτικά δημοσιεύματα και κατασκευασμένα σχόλια πάλι ο Πασόης θα βγεί δήμαρχος και σύ δεν θα πάρεις δεκάρα τσακιστή για τα επόμενα 5 χρόνια από το δήμο. Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. γιατι τα φορτώνετε στον πασοη όλα για το γκαλοπ Την λαδια την εκανε ο ΣΙΦΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΟΛΟΙ .ΜΟΥΤΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΙ! ............ΑΝΕΞΕΡΕΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)