Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Ανδρέας Κόγιος: Στο τέλος θα λάμψει η αλήθεια για «τα μυστικά του βάλτου»





Αποφασισμένος φέρεται ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Ανδρέας Κόγιος  να βρει άκρη  με « τα μυστικά του βάλτου », όπως αποκαλεί την περιοχή στην οποία κτίστηκε το χωρίς αυλή 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας.
Ο ίδιος εκτιμά , ότι το πόρισμα του Συμπαραστάτη του Δημότη Σταύρου Κλεισούρη για την περίεργη εξαφάνιση 4 τουλάχιστον στρεμμάτων δημοτικής έκτασης , είναι πέρα για πέρα πραγματικό. Ο ίδιος αφήνει αιχμές και  κατά της σημερινής δημοτικής αρχής , η οποία κινείται με πολύ αργούς ρυθμούς προκειμένου να μην λάμψει ποτέ η αλήθεια. Δεν αποκλείει η καθυστέρηση αυτή να οφείλεται  και σε παρασκηνιακές «συμφωνίες» εν όψει των ερχόμενων εκλογών με παλιούς συνεργάτες του Δημάρχου  από την θητεία ως Αντιδήμαρχος  επί Δημαρχίας Α. Χατζηδημητρίου (1998-2002).
Παρά τα επανειλημμένα γραπτά ερωτήματα-αιτήματα που έθεσε στον Δήμο Αλμωπίας δεν πήρε καμία απάντηση . Όλα αυτά τα επαναφέρει με αφορμή τις πρόσφατες αντιδράσεις των μηχανικών της Αλμωπίας για την κατασκευή αίθουσας στη νότια πλευρά του Ιερού Ναού Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου στην Αριδαία.
Εκτιμά δε την στάση πολλών στην έκτακτη γενική συνέλευση των μηχανικών  που έγινε την Παρασκευή , τελείως υποκριτική  ,με την επίκληση ότι οι άλλες υποθέσεις δεν ήταν του παρόντος. Δυστυχώς , όπως φέρεται να τόνισε σε συνεργάτες του , ο Σύλλογος Μηχανικών έκλεισε τα μάτια στα πολύ μεγάλα ζητήματα και δεν πήρε θέση . Κινητοποιήθηκε μόνο στην συγκεκριμένη περίπτωση , αδικώντας με την πρότερη απάθεια του τις σημερινές του προθέσεις για την διαφύλαξη των ανοικτών χώρων , όπως υποστηρίζει. Αυτή η συμπεριφορά δικαιολογημένα δίνει την εντύπωση ότι έχει αντανακλαστικά διαφορετικών ταχυτήτων και ότι εμμέσως πλην σαφώς βάλλει μόνο κατά της εκκλησίας
Γ.Γ.

12 σχόλια:

  1. Kύριε Κόγιο καλά θα κάνετε να ενημερωθείτε ότι ο σύλλογος μηχανικών έχει συσταθεί πρόσφατα. Δεν υπήρχε παλαιότερα σαν θεσμός στην Αλμωπία. Αποτελείται κατά κύριο λόγο το συμβούλιό του από νέους μηχανικούς, από τους πολλούς που τα τελευταία χρόνια τελείωσαν πολυτεχνικές σχολές και επέστρεψαν να δουλέψουν και να ζήσουν πίσω στην επαρχεία μας. Καλά θα κάνετε να μαζευτείτε λοιπόν και εσείς και τα φτυάρια σας και επίσης να μας πληροφορήσετε ποιές αποφάσεις ΔΣ ψηφίσατε εσείς το 2008 ως δημοτικός σύμβουλος για την ανταλλαγή επίμαχου οικοπέδου κοντά στο νεοανεγειρόμενο 2ο δημοτικό σχολείο που τόσα κροκοδείλια δάκρυα ρίχνετε τόσο καιρό. Μαζευτείτε λίγο θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανωνυμοι γιατι επωνυμο ονομα δεν εχετε γιατι κρυβεστε ; γιατι δεν απαντατε σε αυτα που σας ρωτα ο κυριος Κογιος ;

      Διαγραφή
  2. ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΤΗ ΛΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΣΗΦΑΚΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΓΙΟ. ΟΣΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΘΕΤΙΚΑ Ή ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ, ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΟΓΙΟΥ ΤΙΣ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ; ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΥΤΙΔΕΣ

      Διαγραφή
  3. Ο Αντρέας ως μορφωμένος άνθρωπος που είναι, ανακάλυψε και την Πηνελόπη Δέλτα!
    Άντε και σ' ανώτερα! Συνέχισε με Μίκυ Μάους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκτος απο την μορφωση υπαρχει και κοινωνικη μορφωση πραγμα που δεν το εχεις ανακαλυψει ακομη 9:14μμ

      Διαγραφή
  4. ΦΤΑΝΕΙ ΑΝΔΡΕΑ. ΜΗΝ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΣΑΙ ΑΛΛΟ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ. ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΛΟΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο θεος να σε φωτισει τεκνο μου ..............αν τον αφησεις

      Διαγραφή
  5. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Κ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απορώ πως υποψηφιοι δήμαρχοι χωρίς γ΄νωσεις τουλάχιστον δεν συμβουλεύονται κάποιον δικό τους μηχανικό.......δεν είναι προαιρετικό...είναι υποχρεωτικό.....δεν παιζουμε με δημόσια θέματα αν δεν έχουμε γνώσεις...και το καφενείο καλό ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο ζουμί γιατί δεν παίρνετε θέση όλοι εσείς οι φωστήρες για τα θέματα που θέτει ; αλλά το μόνο που κάνετε είναι να ειρωνεύεστε όποιος εκφράζει την άποψή του .
      περιμένουμε απαντήσεις έστω και ανώνυμα

      Διαγραφή
  7. Η ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΚΟΓΙΟ.( )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)