Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΓΙΟΣ :Επιλεκτικές ευαισθησίες



 


Κανένας δεν μπορεί να υποκαταστήσει Θεσμούς και Αξίες !


  Ας αφήσουμε την εκκλησία να  επιτελεί το κοινωνικό της έργο  χωρίς ενοχλήσειςκαι εμπόδια  και ας μείνουμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές που περνά  η χώρα μας !




Ο ρόλος της Εκκλησίας είναι συγκεκριμένος και κανείς δεν μπορεί να τον ακυρώσει ούτε να επιβάλλει δικές  του Αρχές και  τρόπο λειτουργίας  !
Τα μέλη του συλλόγου μηχανικών Αλμωπίας κατά την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στον Δήμο είχαν διαφορετικές απόψεις για το θέμα  της κατασκευής της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων  από την εκκλησιαστική επιτροπή του Ιερού Ναού  Αγίου Νικάνδρου Αριδαίας
Ο σύλλογος μηχανικών Αλμωπίας αποφάσισε  να υποβάλλει ένσταση κατά της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου με σκοπό να την ακυρώσει .
Επιλεκτική λοιπόν  η ευαισθησία του συλλόγου μηχανικών Αλμωπίας αφού για άλλα θέματα που αφορούσαν την πόλη της Αριδαίας  όπως για την νομιμότητα των παραχωρηθέντων εκτάσεων που έγιναν σύμφωνα με τις υπ΄αριθμ. 96/1999, 239/1999, 230/2000 και 153/2001 αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου σε θιγόμενες ιδιοκτησίες και όχι όπως αναφέρουν σε ανταλλάξιμες  δεν υποβλήθηκαν ενστάσεις  για την ακυρότητα των αποφάσεων ούτε και προτάσεις .
 Εύλογα προκύπτουν ερωτήματα γιατί δεν  υποβλήθηκαν ενστάσεις κατά των αποφάσεων αυτών  από τον σύλλογο μηχανικών Αλμωπίας  ;
 Οι κύριοι Πασόης Δημήτριος και Κοφτερός Σταύρος  θα πρέπει να δώσουν εξηγήσεις τι ακριβώς συνέβη με τις αποφάσεις αυτές , διότι εκείνη την χρονική περίοδο  ήταν δημοτικοί σύμβουλοι  και ασφαλώς γνωρίζουν καλά το θέμα των παραπάνω αποφάσεων .

  Τέλος ας αφήσουμε την εκκλησία να  επιτελεί το κοινωνικό της έργο  χωρίς ενοχλήσειςκαι εμπόδια  και ας μείνουμε ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές που περνά  η χώρα μας !








  


Ακομμάτιστη
Δράση
Ανάπτυξης
Κατοίκων
Αλμωπίας                                                   Ανδρέας Κόγιος










           

9 σχόλια:

  1. Προσκυνα Κοιο, προσκυνα. Όσες φορές και να γονατισεις ο κόσμος θα σε στείλει εκει που σου αξίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα από τα ίδια είσαι Κόγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τρια πουλακια καθουνταν η΄΄αλλιως αρτσι μπουρτζι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατά τα άλλα θα περίμενε πρώτα την άποψη των μηχανικών και την επιστημονική τους γνώση στα πολεοδομικά θέματα και μετά θα τοποθετούνταν. Ετσι είπε στην συνάντηση και ένιψε τας χείρας και έφυγε. Δεν την άκουσε όλη μέχρι τέλους. Πραγματικά τρία πουλάκια κάθονταν.
    Επίσης κύριε Κόγιο καλά θα κάνετε να ενημερωθείτε ότι ο σύλλογος μηχανικών έχει συσταθεί πρόσφατα. Δεν υπήρχε παλαιότερα σαν θεσμός στην Αλμωπία. Αποτελείται κατά κύριο λόγο το συμβούλιο του από νέους μηχανικούς, από τους πολλούς που τα τελευταία χρόνια τελείωσαν πολυτεχνικές σχολές και επέστρεψαν να δουλέψουν και να ζήσουν πίσω στην επαρχεία μας. Καλά θα κάνετε να μαζευτείτε λοιπόν και εσείς και τα φτυάρια σας, με τις κακές σκέψεις σας και επίσης να μας πληροφορήσετε ποιές αποφάσεις ΔΣ ψηφίσατε εσείς για την ανταλλαγή επίμαχου οικοπέδου κοντά στο νεοανεγειρόμενο 2ο δημοτικό σχολείο που τόσα κροκοδείλια δάκρυα ρίχνετε τόσο καιρό. Μαζευτείτε λίγο θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.
    και λίγο σεβασμό στους νέους δεν βλάπτει, δεν θα τους φορτώσετε και το προπατορικό αμάρτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και άσχετος και επικίνδυνα πονηρός. Εφυγε από την συνάντηση και τώρα τα χώνει. Δεν πειράζει, ξεδίπλωσε τις σκέψεις σου, εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΑΣ?
    ΠΑΩ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ.
    Α, ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΨΑΡΕΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αφου ο ανδρεας εγινε υπερμαχος της εκκλησιας που δεν το πιστευω θα γινω αθεος η αιρετικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ο θεος να σας φωτισει τεκνα μου ......................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)