Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Η σειρά του Μπάμπη Κουρτίδη , για «φάγωμα»;




Πληθαίνουν οι πιέσεις προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας  από τους εναπομείναντες συμβούλους του , για απομάκρυνση του Μπάμπη Κουρτίδη ,
τον οποίο θεωρούν ότι ευθύνεται κατά ένα μεγάλο μέρος , για τον αποπροσανατολισμό του Δημάρχου από την πραγματικότητα.(όλοι ψάχνουν άλλοθι προφανώς)  Στενός συνεργάτης του Δημάρχου μάλιστα ,φέρεται να του έθεσε τελεσίγραφο ότι αν δεν σταματήσει να τον έχει διαρκώς στα πόδια του , μέσα και έξω  από το Δημαρχείο , τότε πρέπει να ξεχάσει τουλάχιστον τέσσερις συμβούλους.
Μέχρι στιγμής δεν έγιναν γνωστά τα αίτια της ξαφνικής και περίεργης ίσως απαίτησης .Εκτός και εάν τον θεωρούν ύποπτο για διαρροές. Τις τελευταίες μέρες σύμβουλοι του δημάρχου , διατυμπανίζουν ότι ψάχνουν να βρουν τον «προδότη» που διαρρέει όσα συζητούνται ακόμα και στις πιο κλειστές συσκέψεις.  

8 σχόλια:

  1. Στο γραφείο δημάρχου Μπάμπης, στην γραμματεία Δημάρχου Μπάμπης, στον συμπαραστάτη Μπάμπης, στα δημοτικά συμβούλια Μπάμπης, στις συνεδριάσεις οικονομικής επιτροπής Μπάμπης, σε κάθε σύναξη με ή χωρίς αρνί Μπάμπης. Γιατί να φύγει ρε παιδιά, να μπεί πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο πρέπει. Να του δωθεί και εξουσιοδότηση για υπογραφή αντ` αυτού, όταν δεν βρίσκεις κανένα πάντα υπάρχει εκεί ο Μπάμπης. Και μάλιστα χωρίς μισθό, παντού ο Μπάμπης. Αυτό θα πει πιστός σύντροφος, εθελοντής, τα πάντα. Τώρα τις διαρροές αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ1 Φεβρουαρίου 2014 στις 1:29 π.μ.

    ΦΙΛΕ ΠΕΤΡΟ,Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΟΥ.1ον. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ,ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΜΟΥ,ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ,ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΗ 4 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ,ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.ΚΑΙ 2ον,ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΕΚΑΙΓΕΣ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πολυ καλα τα λεσ μπαμπη. εκτοσ κι αν ο πετροσ βγαζει στη φορα τισ πηγεσ του, που και σε αυτην τη περιπτωση ειναι τελειωσ αντιδεολογικο. ομωσ η προδοσια απ αλλου προερχεται.... δεν θελει και πολυ μυαλο.

      Διαγραφή
  3. Ο Μπάμπης δεν τρώγεται με τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλη διαχείριση της πτώσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι λέτε ρε παιδιά και χωρίς τον Μπάπη τι θα κάνουμε ……………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στη ζωη μας όλοι κάνουμε λάθη,όλοι έχουμε ανάγκη απο φίλους που τις περισσότερες φορες λειτουργουν με σκοπιμότητα η προσβλέπουν σε κάτι,αλλα ουδεν κρυπτό υπο τον ηλιο.αλλοι απειλουν.άλλοι εκβιάζουν.άλλοι παρασύρονται,άλλοι εκμεταλεύονται,αλλοι γλύφουν.αλλοι φτυνουν.κτλ αλλα ο Κουρτιδης ηταν και παραμενει κυριος & ηταν κοντα στον Πασόη απο τους πρώτους μαζι μου χωρίς όρους η απαιτησεις οπως 'εκαναν η κάνουν όλοι. Ενας ξεχασμενος αλλα εντιμος ΡΑΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)