Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Στηρίζει Πασόη η Μ. Τσακώντση, αλλά δεν θα είναι υποψήφια





Συνεχίζοντας με  αβεβαιότητα προς τις εκλογές του Μάη , ο Δήμαρχος Αλμωπίας βάζει με το ζόρι όσους από τους εκλεγμένους του απέμειναν, να κάνουν δημόσιες δηλώσεις ότι τον… στηρίζουν ΄Τελευταίο δείγμα …αφοσίωσης η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λυκοστόμου Μαρία Τσακώντση.
 Δηλώνει δημόσια ότι «, αν και δεν έχει αποφασίσει αν θα ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά, αν δηλαδή θα είναι ξανά υποψήφια, σε κάθε περίπτωση θα στηρίξει τον σημερινό Δήμαρχο»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στο μεταξύ η κατάσταση είναι τραγική και στο Λυκόστομο για τον Δήμαρχο που αναζητά λύση. Η πρόεδρος του Λυκοστόμου, φαίνεται έξυπνη και καταλαβαίνει την τύχη του συνδυασμού στις εκλογές , για αυτό και στρίβει δια… της υποστήριξης . Ο Δήμαρχος πριν μια εβδομάδα αναγκάστηκε να χτυπήσει νέες πόρτες ζητώντας την βοήθεια αγαπητού Λυκοστομίτη που δραστηριοποιείται στον Νομό Μαγνησίας , αλλά πήρε αρνητικές απαντήσεις . Παράλληλα ήθελε με τον τρόπο αυτό εμμέσως να δείξει την δυσαρέσκεια του για την πρόεδρο που θεωρεί ότι δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και πρέπει να βρεθούν καλύτεροι.

2 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ , ΕΠΟΜΕΝΟ ΗΤΑΝΕ ... ΤΟ ΛΥΚΟΣΤΟΜΟ ΕΓΙΝΕ (ΜΟΝΑΚΟ) !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΠΕΙ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ (ΜΠΑΓΚΗ) , ΜΕΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΤΣΑΚΩΝΤΣΗ ....( ΟΛΕ Ο ΤΑΥΡΟΣ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)