Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ξανά στο πολιτικό προσκήνιο ο Χρήστος Δόλδης





Αποφασισμένος να ασχοληθεί και μάλιστα πιο ενεργά με τα δημοτικά είναι ο πρώην πρόεδρος της
τοπικής κοινότητας Λουτρακίου και  πρώην διευθύνων σύμβουλος της επιχείρησης των Λουτρών Χρήστος Δόλδης. Οι παραινέσεις αμέτρητων φίλων του , τελικά τον έπεισαν να ασχοληθεί ξανά με τα κοινά . Είναι δε χαρακτηριστικό , ότι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής συγκρίνουν τα μεγέθη προβολής  μεταξύ των δύο περιόδων . Η προβολή , με τα ‘ίδια σχεδόν χρήματα είχε πολλαπλάσια οφέλη και αποτελέσματα.

9 σχόλια:

  1. Πετυχημένος πρόεδρος, πετυχημένος επιχειρηματίας, πετυχημένος οικογενειάρχης, αγαπητός σε όλους όσους τον γνωρίζουν και κυρίως νέος με όρεξη για δουλειά για ζωή.
    Πολύ θετικό το ότι θα κατέβει στις δημοτικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΣΟΗΣ , ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΔΟΛΔΗΣ ...... ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΑΚΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥ ... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 1 ΚΑΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ? ΜΟΝΟ Ο ΠΑΣΟΗΣ ΘΑ ΣΩΘΕΙ ΟΛΛΗ Η ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια στον τακη που τα βρηκε με τον Δημητρη , ε καιροs ητανε . Μπραβο παιδια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απορω πωσ τον εψεισε ο δημαρχοσ . κατι του εχει ταξει σιγουρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος τα βρήκε με ποιόν;;
    Ο Πασόης ποιον κυνηγούσε στην αρχή της θητείας του; Ποιόν; Τα ξέχασε εύκολα ο Τάκης μου φαίνεται. Αλλά και ο Πασόης τα ξεπέρασε εύκολα από ότι φαίνεται.
    Ρε τι σου κάνουν τα συμφέροντα. Όλοι οι καλοί "χωράνε".
    Αργότερα όταν έκανε ο αγαπητός τάκης κατασχέσεις από την ΔΕΥΑ, του έσερναν τα εξ αμάξης στα Δημοτικά Συμβούλια. Αλλά είπαμε όλοι οι "καλοί" μαυρογυαλούροι χωράνε.
    Με τέτοιες υποψηφιότητες θα "σκίσουν".
    Αλίμονο στους πολίτες που κλείνουν συνδυασμοί με βάσει τα συμφέροντα και το τάξιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ερε καλουντε ξυλο που θες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω άκουσα οτι τα βρήκε με το Σάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Από που προκύπτει ότι κατεβαίνει με τον Πασόη? Δεν υπάρχουν άλλοι υποψήφιοι δήμαρχοι? Πάντως συμφωνώ με τον 4.5. .Πετυχημένος Πρόεδρος,εργατικός,έξυπνος,δραστήριος,ακούραστος,αποφασιστικός, ότι ακριβώς χρειάζεται για την τοπική αυτοδιοίκηση. Όχι μίζερος,αναποφάσιστος και ευθυνόφοβος.Τεράστια η συμβολή του στην ανάπτυξη των λουτρών. Τάκη σου εύχομαι ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ από καρδιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)