Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Συνεδρίαση Δ.Σ. ΠΕΔ Κ Μακεδονίας




Τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας  συγκαλείται στις 7 Μαρτίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00 στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, 26ης Οκτωβρίου 43, με θέματα ημερήσιας διάταξης :


1. Επικύρωση του υπ αριθμ. 1/14 πρακτικού του Δ.Σ.
2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για υποβολή πρότασης στο πλαίσιο πρόσκλησης της διαχειριστικής αρχής του ΕΠΑΝΑΔ για την λειτουργία περιφερειακού μηχανισμού υποστήριξης της κοινωνικής οικονομίας.
3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για το δημοψήφισμα που αφορά στην ΕΥΑΘ.
4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για μετατροπή της Δημοτικής Εταιρείας Πληροφόρησης, Θεάματος και Επικοινωνίας του Δήμου Θεσσαλονίκης σε "διαδημοτική" ή "μητροπολιτική" ραδιοτηλεόραση.
5. Αύξηση κονδυλίων για πλήρη κάλυψη των λειτουργικών δαπανών, δαπανών θέρμανσης και εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού των σχολείων.
6. Πρόγραμμα εθελοντικής ενδοαυτοδιοικητικής κινητικότητας.
7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για την αξιοποίηση των νέων δεδομένων στη χρήση φυσικού αερίου.
8. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τους περιβαλλοντικούς όρους του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για την χρήση εναλλακτικών καυσίμων του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου της εταιρείας "Α.Ε. ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΙΤΑΝ".
9. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για να συμμετάσχουν στη συγκρότηση του Συμβουλίου Δημοσίων Έργων της ΠΕ Χαλκιδικής για τη διετία 2014-2015 (έγκριση).
10.           Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή Καθορισμού Λατομικών Περιοχών στην ΠΕ Πέλλας (έγκριση).
11.           Προτεινόμενοι εκπρόσωποι στην ΚΕΔΕ για να συμμετάσχουν στη συγκρότηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων ΠΕ Ημαθίας (έγκριση).
12.           Προτεινόμενοι εκπρόσωποι προς την ΚΕΔΕ για να συμμετάσχουν στη συγκρότηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων ΠΕ Πέλλας (έγκριση).
13.           Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην Επιτροπή καθορισμού λατομικών περιοχών ΠΕ Ημαθίας (έγκριση).
14.           Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για τη Συμβουλευτική Επιτροπή Ανάπτυξης της "Αλεξάνδρειας Ζώνης Καινοτομίας Α.Ε". (έγκριση).
15.           Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του, σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 170/2003, για να συμμετάσχουν στη συγκρότηση του πειθαρχικού συμβουλίου επιβολής κυρώσεων στα διοικητικά όργανα φορέων παροχής συγκοινωνιακού έργου και ιδιοκτήτες λεωφορείων του Ν. 2963/01 της ΠΕ Χαλκιδικής (έγκριση).
16.           Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του σύμφωνα με τις διατάξεις του ΠΔ 170/2003 για να συμμετάσχουν στη συγκρότηση του Πειθαρχικού Συμβουλίου επιβολής κυρώσεων στα διοικητικά όργανα φορέων συγκοινωνιακού έργου και στους ιδιοκτήτες λεωφορείων της ΠΕ Θεσ/νίκης.
17.           Ενημέρωση - Ανακοινώσεις.



   Ο Πρόεδρος
της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων
Κεντρικής  Μακεδονίας
ΣΙΜΟΣ ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ
Δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)