Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΙΤΣΟΣ :Πάμε γερά για την Πέλλα που αγαπάμε




 
ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ εμφανίστηκε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Γιάννης Ανδρίτσος (και εν ενεργεία περιφερειακός σύμβουλος , εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιάδη) , στην πρώτη επίσημη εμφάνιση ,στην συνέντευξη τύπου στην Έδεσσα , παρουσία του υποψήφιου περιφερειάρχη  Γιάννη Ιωαννίδη, που υποστηρίζεται επίσημα από την Νέα Δημοκρατία . Αναφέρθηκε  σύντομα στον Γιάννη Ιωαννίδη , αλλά και τις προοπτικές που έχει ο νομός Πέλλας .

Συγκεκριμένα είπε:

«Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Ιωαννίδη Υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας για την  εκτίμηση του και την επιλογή του προσώπου  μου για τη θέση του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη Πέλλας , με το συνδυασμό   «Περιφέρεια – Πρωταθλήτρια», για μένα αποτελεί τιμή και ύψιστη ευθύνη.      
Ο συνδυασμός ετοιμάζεται και σύντομα θα παρουσιαστεί.
Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι επιλογή Νίκης γιατί συγκεντρώνει 2 βασικά πολιτικά χαρακτηριστικά.
   Είναι Αυτοδημιούργητος, ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να κυριαρχήσει σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο.
   Ασχολήθηκε με την πολιτική όταν ήδη είχε καταξιωθεί στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο.
     Στη συνέχεια από το ζενίθ πέρασε στην πολιτική ως βουλευτής και Υπουργός .
     Για μένα είναι σημαντικό ότι αφήνει πίσω του την κεντρική πολιτική σκηνή για να παλέψει για τον τόπο του. Ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν μπήκε στην πολιτική ούτε για να τον γνωρίσει ο κόσμος ούτε για να λύσει το οποιοδήποτε οικονομικό του πρόβλημα. Μπήκε στην Πολιτική είδη διάσημος και σε άνετη οικονομική κατάσταση, αυτό φανερώνει ότι μπήκε στην πολιτική για να δώσει και όχι για να πάρει και αυτό είναι το σημαντικότερο για μένα.
     Εδώ στην Πέλλα έχουμε συγκεκριμένα προβλήματα και πολλές δυσκολίες, επιγραμματικά θα αναφερθώ σε τομείς όπως:
   Η ανεργία η οποία εξελίσσεται σε ένα πραγματικό εφιάλτη για την Πέλλα καταγράφοντας υψηλά ποσοστά. Σήμερα στην Πέλλα οι νέοι και οι γυναίκες είναι τα κύρια θύματα της ανεργίας.
   Αγαπητέ….Γιάννη Ιωαννίδη εκτός από βουλευτής και άξιος κόουτς είσαι και γεωπόνος. Ο νομός Πέλλας είναι ένας κατεξοχήν αγροτικός νομός με προβλήματα από το αυξημένο κόστος παραγωγής , δεν έχει οργανωθεί μέχρι σήμερα σωστά η διακίνηση της παραγωγής, για το λόγο αυτό υπάρχουν σημαντικές απώλειες κοινοτικών επιδοτήσεων που θα επέφεραν μεγάλη βελτίωση στην παραγωγή.
Δεν έχουμε ενταχθεί σε προγράμματα ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής προσέγγισης στην γεωργική παραγωγή και ειδικότερα στην δενδροκομία και το σημαντικότερο που αφορά την περιφέρεια δεν υπάρχει ολοκληρωμένη αγροτική ενημέρωση,(είναι αποσπασματική) ώστε να μπορούν να προγραμματίσουν τις δράσεις τους οι παραγωγοί.
   Στις Υποδομές, είναι γνωστό ότι η υπάρχουσα κατάσταση του οδικού δικτύου Πέλλας κρίνεται από μέτρια έως κακή, οι οδικές παρακάμψεις Χαλκηδόνας – Γιαννιτσών, αλλά και Μαυροβουνίου – Σκύδρας είναι έργα μείζονος σημασίας για την Πέλλα και την καθιστούν σε συγκοινωνιακή απομόνωση.
   Στο Αυτοδιοικητικό αυτό ταξίδι που ξεκινούμε από κοινού πρέπει να έχουμε όχημα μας τον πολιτισμό και τον Τουρισμό, Αρχαιολογικό Μουσείο της Πέλλας, , Καταρράκτες τη Έδεσσας ,Λουτρά Πόζαρ, Χιονοδρομικό κέντρο καιμακτσαλαν. Η Πέλλα διαθέτει ένα πανέμορφο φυσικό περιβάλλον, επιπλέον διαθέτει καταπληκτικές εκκλησίες με αρχαιολογικό ενδιαφέρον και πανέμορφα μοναστήρια που δίνουν την δυνατότητα να αναπτύξουν περαιτέρω και το θρησκευτικό τουρισμό.
   Άφησα τελευταίο τον τομέα Αθλητισμό – Παιδεία της ειδικότητάς μου. Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την εκπαίδευση σε πολλούς τομείς και δράσεις. Λίγα μέτρα πιο πέρα από τον χώρο αυτό είναι το στάδιο του Εδεσσαϊκού της ομάδας που είχα την τύχη να υπηρετήσω και να ζήσω την χαρά της ανόδου στην Α΄ Εθνική Κατηγορία. Για τον Αθλητισμό που όλοι αγαπάμε και μας χάρισε στιγμές έντονες και όμορφες καταλληλότερος εμού είναι ο κοουτς .
     Πολύ σύντομα θα ήμαστε έτοιμοι να σας παρουσιάσουμε το πρόγραμμα μας αναλυτικά, γι αυτό όμως που μπορούμε να δεσμευτούμε είναι ότι η ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη θα κάνει την Πέλλα και την Κεντρική Μακεδονία Πρωταθλήτρια.
     Θα ήμαστε ειλικρινής μαζί σας γνωρίζουμε τις δυνατότητες που έχει η Περιφέρεια και θα τις αξιοποιήσουμε όλες χωρίς μεγάλα λόγια αλλά εφαρμόσιμες λύσεις προς όφελος της Περιφέρειας της Πέλλας και των πολιτών της.  
     Δεσμεύομαι να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις και σκληρά προς αυτήν την κατεύθυνση, θα προσπαθήσω να ενώσω κομμάτια για την Πέλλα που αγαπάμε.
Γιάννη Ιωαννίδη σε ευχαριστώ για αυτήν την ευκαιρία.
     Είμαι αυτοδιοικητικό στέλεχος 25 κοντά χρόνια.Ξεκίνησα πολύ μικρός και ωρίμασα μέσα σε κοινοτικά, δημοτικά αλλά και στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο. Στις εκλογές του ΜΑΙΟΥ η δική μας παράταξη θα νικήσει με την στήριξη και την αγάπη των πολιτών της ΠΕΛΛΑΣ και θα είμαστε αυτοί που θα εργαστούμε για καλύτερες μέρες.
ΠΑΜΕ  ΓΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ»

3 σχόλια:

  1. παμε δυνατα με τον τζιτζι πολυ δυνατα για την αλμωπια που αγαπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πετρο .....με τον τζιτζι μη φοβασαι καννεναν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PETRO MHN AKOYS TA PARAPANΩ LOGIA FOYSKES . ORMA ME TON TZITZIKΩSTA KAI OLA ΘΑ PANE KALA ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)