Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΕΛΛΑΣ ΤΗΝ «ΑΝ.Α.Σ.Α. ΠΕΛΛΑΣ»



Για τον ΣΥΡΙΖΑ η Αυτοδιοίκηση μπορεί και πρέπει να γίνει, με την ενεργητική συμμετοχή των πολιτών, βασικό κύτταρο
της δημοκρατίας και σημαντικός μοχλός προοδευτικής εξόδου από την κρίση, συμβάλλοντας στην επιβίωση του λαού, την κοινωνική φροντίδα, τη βιώσιμη ανάπτυξη, την αύξηση της απασχόλησης, την παραγωγική ανασυγκρότηση, την πολιτιστική αναγέννηση και την περιβαλλοντική προστασία.
Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει αυτοδιοικητικά σχήματα αυτόνομα και αντιγραφειοκρατικά, που έχουν παρόμοιες θέσεις για την Αυτοδιοίκηση και λειτουργούν με διαφάνεια, συλλογικότητα, ισότητα και αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες. Σέβεται την αυτονομία τους, δεν τα χειραγωγεί, δεν εμπλέκεται στις διαδικασίες τους και δεν απονέμει χρίσματα. Η αυτονομία των κοινωνικών κινημάτων και η άρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να υποκαταστήσει τα κινήματα των πολιτών, αποτελούν απαράβατες αρχές της πολιτικής του.
Με βάση τις παραπάνω αρχές, η Νομαρχιακή Επιτροπή Πέλλας και η Οργάνωση Μελών  Δήμου Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ,  αξιολογώντας τους συνδυασμούς που διεκδικούν το Δήμο Πέλλας και εκτιμώντας τον τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας καθώς και τις θέσεις τους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση,  τη γενικότερη πολιτική που εφαρμόζεται στη χώρα μας και τα τοπικά προβλήματα, αποφάσισε να στηρίξει την Αυτόνομη Δημοτική Κίνηση «ΑΝ.Α.Σ.Α. Πέλλας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σταυρίδη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)