Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη του Σωματείου Συνταξιούχων Ο.Α.Ε.Ε. Έδεσσας & Περιχώρων στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη



 


Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας, Αναπτυξιακού-Σχεδιασμού & Προγραμματισμού της Π.Κ.Μ. κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη πραγματοποίησε σήμερα, 21/3, το πρωϊ, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Συνταξιούχων του Οργανισμού Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών (Ο.Α.Ε.Ε.) Έδεσσας & Περιχώρων.


Ο κ. Θεοδωρίδης υποδέχθηκε στο γραφείο του στο Διοικητήριο τον Πρόεδρο κ. Κούκο Αντώνιο, τον Α΄ Αντιπρόεδρο κ. Μπαλιάση Ευάγγελο, τον Β’ Αντιπρόεδρο κ. Καμπουράκη Κωνσταντίνο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Αδαμίδη Βασίλειο και τον Ταμία του Σωματείου κ. Παρίση Δημήτριο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Κούκος ανέφερε στον κ. Θεοδωρίδη τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ο κλάδος των συνταξιούχων και τις οικονομικές δυσκολίες που τους έχουν «γονατίσει» λόγω περικοπής των συντάξεων σε τέτοιο σημείο ώστε με δυσκολία να συντηρούν τις οικογένειές τους. Ακόμη, οι παρευρισκόμενοι συζήτησαν με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη για την κρίση που ταλανίζει τους πολίτες και τον τόπο, ενώ, εξέφρασαν την αγανάκτησή τους διότι «η φωνή τους δεν ακούγεται», όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του Σωματείου.

Από την πλευρά του ο κ. Θεοδωρίδης άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του Πρόεδρου και των μέλη του Δ.Σ. και υπογράμμισε ότι αντιλαμβάνεται τα προβλήματα και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει. Επίσης, τόνισε ιδιαίτερα, τη συμπαράσταση του στον καθημερινό αγώνα που κάνουν και τη συμπόρευση στα δίκαια αιτήματά τους.

Μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση με το Σωματείο ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον Πρόεδρο και στα νεοεκλεγέντα μέλη του Δ.Σ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)