Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑλλαΖΟΥΜΕ ΤΗΝ Αλμωπία , το ‘όνομα του Συνδυασμού του Γιάννη Σηφάκη





Από τον Εξαπλάτανο ξεκίνησε συμβολικά  την πρώτη συνέντευξη τύπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Γιάννης Σηφάκης.
Ο « Καποδίστριας»  , ο «Καλλικράτης», αλλά και ο τρόπος αντιμετώπισης κυρίως των χωριών είχε ως αποτέλεσμα να απαξιωθούν και να μη έχουν καμία αρμοδιότητα στην πράξη. Αναφέρθηκε σε συγκεκριμένες δράσεις για την περιοχή , οι οποίες μπορούν να συμβάλουν στην καθημερινότητα των πολιτών και  στην αρωγή της ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα. Αναφέρθηκε και στην ανάδειξη των συγκριτικών , ιστορικών  και πολιτιστικών πλεονεκτημάτων που χρειάζεται να αναπτυχθούν έτσι ώστε να συνδυάζονται και με την τουριστική ανάπτυξη της δυτικής κυρίως Αλμωπίας.
Δήλωσε ότι πρεσβεύον το νέο και άφθαρτο , απλά και κατανοητά, ενώ επέκρινε τα φαινόμενα που παρατηρούνται με ετερόκλητες συμμαχίες , οι οποίες προσπαθούν να διατηρήσουν πεπαλαιωμένες νοοτροπίες και πρακτικές  που καταδίκασαν την περιοχή στην μιζέρια  και καθυστερούν την ανάπτυξη.
Άνθρωποι που είναι υπό έλεγχο για κακοδιοίκηση ,  ζητούν να διοικήσουν ξανά, χωρίς να εξηγούν τους λόγους . Όμως ο λαός το καταλαβαίνει .
Παρουσίασε το όνομα του συνδυασμού που είναι « ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία »και εξήγησε για ποιόν λόγο επιλέχτηκε
 Στο τέλος ο Γιάννης Σηφάκης ανακοίνωσε 30 ονόματα που έχουν θέσει τον εαυτό τους στην διάθεση του συνδυασμού, ως υποψήφιοι . 



Πέτρος Τσαρκνιάς
Χρήστος Σαπουντζής
Αντώνης Τσιρόπουλος
Ορέστης Κωνσταντινίδης
Κατερίνα Γιόρογλου
Τέλης Λαμπρίδης
Δημήτρης Μαχαιρίδης
Δημήτρης Βαϊβακανίδης
Γιώργος Καρασαββίδης
Γιάννης Καλλιοντζής
Δημήτρης Κοντίδης
Χρήστος Παπαδόπουλος
 Παύλος Τοπαλίδης
Γιάννης Πασχαλίδης
Αργύρης Δανάς
Χρήστος Τσαρίχας
Νίκος Χατζηανδρέου
Γιάννης Χάϊδας
Θεόδωρος Μαντζερίδης
Χάρης Τσαπακίδης
Γιώργος  Κωστινούδης
Γιώργος Τσορακίδης
Ανέστης Μιμιλίδης
 ΔημήτρηςΤσεβδόμης
Χρήστος Παπαδημητρίου
Χρήστος Φωστηρόπουλος
Χριστίνα Μπέντση
Τάσος Στεφανίδης
Σοφία Τουμανίδου
Φάνης Δολαπτσής





Περισσότερα αυριο Σάββατο

Αύριο Σάββατο το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ  στις 11.30  Θα μεταδώσει ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου

13 σχόλια:

  1. Μπραβο. Ας σας αντιγραψουν για το κσλο του τοπου. Μαχημος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα μαχημε δεν το ζηζητω οτι τα σπας αδερφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΙ,,,,,ΜΕ ΛΑΜΠΡΙΔΗ, ΒΑΙΒΑΚΑΝΙΔΗ, Γ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ ....ΚΑΙ ΤΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ: ΕΛΑ ....ΠΙΠΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ....... ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΟ ΟΡΕΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ?
      ΤΟΝ ΕΠΕΝΙΤΗ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣ?
      ΩΡΑΙΟΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΝΟΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, Η ΕΠΕΝ, Η ΣΚΛΗΡΗ ΔΕΞΙΑ, Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΣΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙΣ? ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΓΚΕΜΠΕΛΣ?

      Διαγραφή
  4. Σηφάκη έγραψες, ξέρεις να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Έχεις πολλές δυνατότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το φθαρμενο και το βολεμενο των πολλων χρονων πρεπει να εξαφανιστει. Γιατι μας κατεστρεψε και μας πηγε πισω. Δεν θελουμε αλλους φοινικες να αναστηθουν απο τις σταχτες τους. Τους παραδοκιμασαμε... Μιχαηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΝΕΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ. ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΜΠΙΝΙΚΟΙ. ΝΕΟΙ ΝΕΟΙ ΝΕΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενώ εσύ είσαι πιο αριστερός από τον Βαϊβακανίδη ε?? Αφού εσύ ως σωστος κι αριστερός κάθεσαι σπιτάκι σου, στον καναπέ σου, οι Χρυσαυγίτες οι ακροδεξιοί κι αυτοί που δεν θέλεις θα επανδρώνουν τους συνδιασμούς. Ξεχώριζε τον κόσμο σε δεξιους κι αριστερούς, όχι σε σωστούς και λάθος και θα πάμε μπροστά. Το ίδιο παραμυθι που τρώει ο Βαϊβακανίδης αν είναι χρυσαυγίτης το τρώμε κι όλοι με τα κόμματα!

      Διαγραφή
  7. Για τους γραφοντες αβιαστα. Θα πρεπει να μαθουμε για τον πολιτισμικο πολιτισμο. Αν ο σκοπος ειναι κοινος σωστος και δικαιος. Ολοι οι καλοι χωρανε. Δεν βριζω ακουω συναλλασομαι σκεπτομαι ενεργω..... Χαρμανης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙ" ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Ο ΣΗΦΑΚΗΣ ΤΙ ΑΠΟΨΗ ΕΧΕΙ? ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ? ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΤΕ, ΑΛΒΑΝΕ ΑΛΒΑΝΕ¨ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ. ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΝΝΗ? Ο ΣΚΟΠΟΣ ΑΓΙΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ?
    ΣΗΦΑΚΗ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΟΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ, ΕΝ ΜΕΡΕΙ Ή ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ ΣΟΥ. ΟΠΩΣ ΖΗΤΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ Γ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΕΠΙΓΟΝΤΟΣ. ΕΠΙ ΠΤΩΜΑΤΩΝ Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ, ΠΛΑΤΑΝΟΦΥΛΛΟ Ο ΤΥΠΟΣ . ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ. ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΩΣΤΟΣ! 5.49μ.μ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επιλογες ειναι αυτες; που πας ρε καραμητροοοο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)