Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ





Μας πέρασε και η Καθάρια Δευτέρα και οι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν μπόρεσαν να κάνουν και τόσο καλά  την προεκλογική τους καμπανιά λόγω βροχής…




Στην Τούμπα η 4η Δημοτική  Κοινότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης  κάτω από την γέφυρα και διπλά στο Κολυμβητήριο τα κατάφερε να μαζέψει κάποιο κόσμο και μάλιστα  «χορτασμένους και ίσως πιασμένους», γιατί το πάθος να πάρουμε τις μερίδες ήταν το κάτι άλλο .
Όσο για την  φασολάδα και τα αλλά εδέσματα τα πήγαν καλά -  χόρεψαν  και γλέντησαν με τα διάφορα χορευτικά συγκροτήματα  και ευχήθηκαν  καλή σαρακοστή .
Τα  Νέα της Τούμπας λόγω κακοκαιρίας δεν κατάφεραν να επισκεφθούν και τους άλλους χώρους που παρά τις δυσκολίες ελπίζουμε να τα πέρασαν καλά  και  ασφαλώς ευχηθήκαν σαν καλή χριστιανοί .. καλή σαρακοστή και καλές εκλογές …
Γιατί σε αυτές τις εκδηλώσεις δεν άκουγες τίποτε παρά εκτιμήσεις για το πώς θα πάει ο Γ. Μπουτάρης ,ο Σ.Καλαφάτης και κυρίως ο Τριαντάφυλλος   Μηταφίδης που ήταν παρών στην εκδήλωση της Τούμπας και μάλιστα με όλο του το επιτελείο  μιας και πολλά παίζονται σε αυτές τις εκλογές σχετικά με την δική του παρουσία.
Από παράγοντες ήταν οι πάντες, οι Αντιδήμαρχοι Γεώργιος Αρβανίτης που  χαιρέτισε  μέσον μικροφώνου εκ μέρους του Δημάρχου , ο κύριος Καπόν, Κανάκης Στέλιος, η πρόεδρος Σοφία Σαμαρά που ευχήθηκε σε όλους καλή σαρακοστή,  ο Μάριος Πετράς Γιατρός και υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές με τον Γιάννη Μπουτάρη ,οι  σύμβουλοι  της 4ης Δημοτικής Κοινότητας  κυρία Πασχαλίνα Λίνα  Γαϊτάνη , ο Γιάννης Ιορδανίδης ,ο Βασίλης Φασούλας ο Κόρακας Ευάγγελος ,Αυγερινού Βασιλική , η  Καλατούδη  Γεωργία και από την αντιπολίτευση ο Γεώργιος  Φωτιάδης κ.λ.π.
Από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιαματικών πηγών, και τα Νέα Της Τούμπας, παραρεύθηκε όπως πάντα ο Ανέστης Αναστασιάδης.
Καλή μας σαρακοστή.

Ρεπορτάζ  Νέα Τούμπας www.neatoumpas .gr     

1 σχόλιο:

(3)