Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Άλλα δέκα χιλιάρικα για δημοσιογράφο στον Δήμο Αλμωπίας



ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 5 ΜΑΙΟΥ ΕΩΣ 31-12-2014


 Για  «διαχείριση και εισήγηση της επικοινωνιακής πολιτικής του δήμου και τις δημόσιες υποθέσεις (lobbying) ! ! !

Υπεγράφει σήμερα  Τετάρτη  5 Μαρτίου μεταξύ του Δημάρχου Αλμωπίας  και ανεξάρτητης Δημοσιογράφου  σύμβαση συνεργασίας ύψους 10 χιλ . ευρώ για το χρονικό διάστημα μέχρι 31-12-2013. Σκοπός όπως αναφέρεται στη σύμβαση είναι η  εκτέλεση των εργασιών 

«ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ - ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΥΠΟΥ»
Εργασίες «διαχείρισης και εισήγησης της επικοινωνιακής πολιτικής του δήμου και τις δημόσιες υποθέσεις (lobbying) και θα παραλαμβάνει τα φύλλα του ημερήσιου τύπου και περιοδικού τύπου, θα επιμελείται την καθημερινή αποδελτίωση του καθώς και θα παρακολουθεί τα δημοσιεύματα του τύπου ή εκπομπών στα Μ.Μ.Ε. και θα μεριμνά για την προετοιμασία και σύνταξη απαντήσεων σε σχόλια ή άρθρα που αφορούν το Δήμο. Επίσης θα συντάσσει τα Δελτία Τύπου ώστε να πληροφορεί τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης με στόχο την καλύτερη ενημέρωση του κοινού» και όλων των υπολοίπων εργασιών όπως ορίζονται στην μελέτη, σύμφωνα με τους κατωτέρους όρους:
 Η ισχύς της σύμβασης αρχίζει από την υπογραφή της και τερματίζεται
31/12/2014 με δικαίωμα ανανέωσης για ένα έτος. Τερματίζεται αυτοδικαίως με την τακτική πλήρωση της θέσης και χωρίς καμία αποζημίωση.
Η σύμβαση επίσης μπορεί να τερματιστεί, πριν από την λήξη της, από οποιονδήποτε από τους συμβαλλόμενους, αν ο άλλος δεν τηρήσει οικονομικούς ή άλλους όρους της παρούσας σύμβασης, αφού προηγηθεί έγγραφη προειδοποίηση ενός (1) μήνα.

Η αμοιβή ανά ημέρα εργασίας υπολογίζεται 74,63 ευρώ(δεν συμπεριλαμβάνεται ο  Φ.Π.Α. γιατί οι δημοσιογράφοι δεν αποδίδουν). Εκτιμάται ότι για την περαίωση των παραπάνω εργασιών θα χρειαστούν 134 μέρες εργασίας, οπότε ο ενδεικτικός προϋπολογισμός των παραπάνω εργασιών θα ανέλθει στις 10.000€ (δεν συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α. γιατί οι δημοσιογράφοι δεν αποδίδουν).
Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από 05 Μαΐου 2014 έως 31 Δεκεμβρίου του 2014.  
Μάλιστα σύμφωνα με όσα αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του Δήμου , ορίστηκε και υπάλληλος που θα …επιβλέπει το έργο της 




10 σχόλια:

  1. και ποιος είναι αυτός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά τα λεφτά γίνεται κουβέντα για δέκα ψοροχιλιάρικα ?
    δήμαρχε στό ΚREΪNTER βάλατε πετρέλαιο ???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα δικά σου 30 χιλιαρικα κ. Σαμάνδη τσιμουδιά όμως !!! Γιατί τα πήρες , τι υπηρεσίες προσέφερες δεν πρέπει να τα πεις στο κοινό που σε διαβάζει και σε παρακολουθεί? η διαφάνεια όμως είναι κάτι που το μαθαίνετε τώρα και ίσως ισχύει για τους άλλους ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΣΠΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΙΛΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΗΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣΚΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ....ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΗΣΗ

      Διαγραφή
    2. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΡΟΗ .. ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΑΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ .. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ .. ΛΑΣΠΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ..

      Διαγραφή

  4. Αγαπητέ φίλε ή φίλη,΄1:22 αν βρεις οπουδήποτε το ποσό που λές , σε άσπρα ή μαύρα σου χαρίζω τα 25 χιλιάρικα , αρκεί να πάρω εγώ 5 χιλιάρικα . Αφού είσαι πονηρούλης ή πονηρούλα το ξέρεις ότι για να πληρωθεί τιμολόγιο Μέσου Μαζικής Ενημέρωσης , περνάει ( και πολύ σωστά) από χίλια κόσκινα. Πάντως αν θέλουν να διαθέσουν 30 χιλ ευρώ ,με το καλό να τα διαθέσουν . Να τα διαθέσουν ομως για την ενημέρωση των δημοτών που είναι υποχρέωσή τους που την έρχουν γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Μάλλον όμως ζεις σε άλλο άλλο πλανήτη και άλλο γαλαξία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΝΔΗ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΦΙΜΗΣΗΣ, ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΛΠ
      ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ !!!!!!!!! ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΛΛΑ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΗ

      Διαγραφή
  5. συγνωμη,για την διαφίμηση λουτρων εδω στο μλογκς σας κ.Σαμάνδη οπως και στο ραδιοφωνο σας,δεν τα πήρατε?και πόσα πηρατε?
    και πόσα περνετε απο ιδιωτες και ποσα απο τον δήμο για την ιδιες περοχες υπηρησιών?
    μπορειτε να τα δημοσιευσετε?
    σας ευχαριστω και πιστευω να το κανετε για ιθικους σας λόγους.

    παρακαλω διμοσιευστε το μυνυμα αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΟΠΛΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΓΩΓΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ? ΕΛΕΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)