Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας . Θεόδωρο Θεοδωρίδη επισκέφθηκε ο κ. Αναστάσιος Παντελίδης



 
Συνάντηση είχε σήμερα, στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης με τον πρώην Επιθεωρητή Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Αναστάσιο Παντελίδη.

Ο κ. Επιθεωρητής συζήτησε με τον κ. Αντιπεριφερειάρχη θέματα της επικαιρότητας.
Ακόμη ενημερώθηκε από τον κ. Θεοδωρίδη περιληπτικά, για  τον αναπτυξιακό προγραμματισμό της Π.Κ.Μ., ενώ, ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο έργο που επιτελεί ο κ. Θεοδωρίδης στην Π.Ε. Πέλλας.  Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Παντελίδης «Ο κ. Θεοδωρίδης είναι ένας έμπειρος άνθρωπος της αυτοδιοίκησης που εργάζεται για να προσφέρει στην Πέλλα».
Με τη σειρά του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο κ. Παντελίδης στο χώρο της Εκπαίδευσης στην Πέλλα και όχι μόνο και αναφέρθηκε στο συγγραφικό του έργο στα μέσα ενημέρωσης της Πέλλας «επιδιώκοντας πάντα τη βέλτιστη για το κοινωνικό σύνολο λύση» όπως σχολίασε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης. Οι δύο άνδρες αντάλλαξαν και τις καθιερωμένες ευχές για Καλό Πάσχα και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο διάστημα.
Ο κ. Παντελίδης, καταγόμενος από τη Σωσάνδρα του Δήμου Αλμωπίας, έχει καταγράψει σημαντικό έργο και πλούσιες εμπειρίες στο χώρο της Εκπαίδευσης στην Πέλλα, στην Κοζάνη, στην Ημαθία. Επίσης, για αρκετά χρόνια διετέλεσε σχολικός σύμβουλος σε εκπαιδευτικά ιδρύματα στη Γερμανία. Μια άλλη σημαντική δραστηριότητά του από όπου πηγάζει και το έντονο ενδιαφέρον του για τα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα της Π.Ε. Πέλλας είναι η αρθρογραφία του σε τοπικές εφημερίδες επισημαίνοντας κάθε φορά την προσωπική του άποψη για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην περιοχή μας.

1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ?
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ
    ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΛΛΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ????
    ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΙΤΣΟ ΕΝΑΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)