Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Μαχαιρώματα στη Νέα Δημοκρατία


Ούτε το Πάσχα , όπως φαίνεται δεν μπόρεσε να καλμάρει το σχίσμα που έχει δημιουργηθεί στη Νέα Δημοκρατία με την επιλογή των υποψηφίων στην Περιφέρεια , αλλά και σε Δήμους. Έτσι αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν κυρίως στην Κρύα Βρύση , φωτοτυπίες κατά των …ανταρτών που κατεβαίνουν στις εκλογές .
 
Στη μία πλευρά έγραφαν
"ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ;
ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΔΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ;
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ "



Το περίεργο είναι όμως ότι συνοδεύονται από φωτοτυπία της εισαγγελίας Γιαννιτσών , σύμφωνα με την οποία έχει ασκηθεί ποινική δίωξη κατά προσώπων που μετέχουν σε ψηφοδέλτια τόσο στις δημοτικές όσο και στις περιφερειακές εκλογές.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου , πρόκειται για υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Θ. Θεοδωρίδης και πρώην Δήμαρχος Κρ. Βρύσης, υπάλληλοι και πρώην αιρετοί μέλη επιτροπής παρακολούθησης έργων .Αναφέρονται επίσης και ονόματα μελών του ΔΣ. Της ΔΕΥΑ επί θητείας Γ. Ναβροζίδη. ΄Άλλα ονόματα υπάρχουν ολόκληρα και άλλα με τα αρχικά , αλλά κατανοητά από τους πολίτες . Είναι φανερό ότι πρόκειται για ενδονεοδημοκρατικό πόλεμο. Το περίεργο είναι ότι όσο ήταν μαζί δεν τους ενοχλούσαν ,αλλά τους ενοχλούν τώρα που δεν πειθαρχούν στο κόμμα .
Τα δημοσιεύματα δεν μπαίνουν στον κόπο να διευκρινίσουν περισσότερα. Αν δηλαδή περιέχουν αληθινά στοιχεία, αν πρόκειται για υποθέσεις που έχουν τελειώσει και με ποιο αποτέλεσμα , ή αν εκκρεμούν στη δικαιοσύνη. Διότι αν όλα όσα κυκλοφόρησαν οι σημερινοί αντίπαλοι των γαλάζιων «ανταρτών» τα ήξεραν τόσο καιρό και δεν τα κατήγγειλαν , αλλά βολευόντουσαν και οι ίδιοι ασφαλώς και είναι μεμπτός ο χρόνος που επιλέγουν . Ουσιαστικά είναι συνυπεύθυνοι και οι ίδιοι. Αν είναι ιστορίες που έχουν τελεσιδικήσει  και έχουν απαλλαγεί οι φερόμενοι εμπλεκόμενοι , κακώς επανέρχονται. Αν όμως βρίσκονται σε εκκρεμότητα , ασφαλώς και έχουν δημόσιο ενδιαφέρον .
Αν το ήξερε και η ίδια η νέα Δημοκρατία , αλλά σιωπούσε , ασφαλώς και έχει ευθύνες. Εκτός και  εάν προσπαθεί να μεταφέρει αλλού το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης και να ξεχάσει την απόφαση της Αθήνας να επιλέξει υποψήφιο για την Κεντρική Μακεδονία διαφορετικό από αυτόν που ήθελε η πλατιά βάση του κόμματος.


2 σχόλια:

  1. Για ποια νδ ??? Αυτη διαλυεται ,μετα τις εκλογες , οπως το πασοκ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσεις οι ανοητοι που λετε τα περι διαλυσης εξυπηρετειτε απολυτα το συστημα! Ακομα και αν οντως ανοητε διαλυονταν η ΝΔ θα φτιαχνονταν ας πουμε η ΚΟΚΟ...και παλι στην κοκο θα ηταν ο σαμαρας ο καραμανλης ο μητσοτακης και ολοι οσοι ανηκουν στην κεντροδεξια..!!!ας πουμε δες το συριζα....εφυγε το πασοκ και τα ιδια λαμογια πηγαν στο νεο κομμα συριζα....οποτε ανοητε οτι και αν γινει εσυ παλι τελευταιος τροχος της αμαξας θασαι και ολοι αυτοι που δε γουσταρεις θασε καβαλαν παλι με αλλη ταμπελα...ανοητε

      Διαγραφή

(3)