Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Δήλωση υποψηφιότητας του Δημητρίου Βαϊβακανίδη του Σταύρου .



«Αλλάζουμε την Αλμωπία» – Υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης
Γεννήθηκα το έτος 1962 στο Βορεινό. Την τελευταία δεκαετία είμαι κάτοικος Αριδαίας.

Είμαι πτυχιούχος του τμήματος Δασολογίας και φυσικού Περιβάλλοντος του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης και απόφοιτος του τμήματος Μηχανολόγων του Τ.Ε.Ι. Καβάλας. Εργάσθηκα από το 1990-1997 στην ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Αλμωπίας στις παραλαβές αγροτικών προϊόντων και στο τμήμα συνεταιρισμών.
Πρωτοστάτησα εγκατάσταση του σπαραγγιού στην Αλμωπία και στην δημιουργία εξαγωγικής ομάδας.
Από το 1997 διατηρώ ατομική επιχείρηση εμπορίας αγροτοεφοδίων.  Υπήρξα κοινοτικός σύμβουλος Βορεινού 1994-1998. Αρχηγός των Τ.Ε.Α. από το 1995 ως σήμερα.
Συμμετείχα στις νομαρχιακές εκλογές του 1998 με τον συνδυασμό του κ. Σιβένα. Στις δημοτικές εκλογές του 2002 και του 2006 με τον συνδυασμό του κ. Ζέρζη. Ήμουν πρόεδρος του σωματείου «Νίκη Βορεινού» για έξι χρόνια.  Είμαι μέλος της Ε.Π.Σ. ΠΕΛΛΑΣ από το 2010.
Κρατάμε στα χέρια μας την τύχη μας με τις επιλογές  που κάνουμε στην ζωή μας.
Συμμετέχω στις εκλογές στηρίζοντας τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Σηφάκη γιατί τον εμπιστεύομαι ως ένα καθαρό άτομο και αποτελεσματικό επαγγελματία που δεν έχει ώρα ανάπαυσης όταν πρόκειται να εργασθεί  για να επιφέρει αποτέλεσμα. Εμπιστεύομαι τον συνδυασμό του γενικά  που περιέχει άτομα με ανάλογα χαρακτηριστικά.
Βαϊβακανίδης Δημήτριος.
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας

4 σχόλια:

  1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ, ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 20 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΤΕΑ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΗΦΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σηφάκη τα τεφαρίκια τα φύλαγες για την Μ. Εβδομάδα. Να ευθυμήσουμε. Βαϊβακανίδης-Παπαδόπουλος-Δανάς. Η τριπλέτα της νίκης. Πασόης και Μπίνος σε απόγνωση. Ο χρόνος κυλάει και η νίκη του Σηφάκη είναι σίγουρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΒΑΙΒΑΚΑΝΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)