Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Αγνόησαν τον Μακεδονικό Ίδας



Δεν ενημερώθηκαν για την απόφαση του διακοπέντος αγώνα με την Άψαλο


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
 Ο ΑΣ Μακεδονικός Ίδας ενημερώνει τους υγιείς φιλάθλους της περιοχής μας ότι η ΕΠΣ ακόμη ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ γραπτώς και ενυπόγραφα όπως ΌΦΕΙΛΑΝ, για το σκεπτικό της απόφασης του ποδοσφαιρικού αγώνα – συνέχισης μεταξύ των ομάδων Όλυμπος Αψάλου – Μακεδονικός Ίδας.
 Αντί αυτού με έκπληξη είδαμε ότι έχει ήδη ορισθεί ημερομηνία και ώρα συνέχισης του αγώνα!!!
Θεωρούμε λοιπόν ότι : «το δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν» μας πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω σε εποχές που μάλλον κάποιοι αναπολούν…
Σε αυτού του είδους λοιπόν την δημοκρατία σας… Ευχαριστούμε αλλά..
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΟΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!!
Η ιστορία γράφει για την πορεία όλων μας.
Η διαδικασία και η μέθοδος η οποία χρησιμοποιήθηκε δεν μας εκφράζει και αμφισβητούμε ακόμη και τη νομιμότητα της.
Κρίμα γιατί το νέο συμβούλιο θα έφερνε τη συνεργασία , τη νομιμότητα και την ισόνομη δικαιοσύνη στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα του Νομού μας.
Κύριοι όλοι εσείς που συμμετείχατε (από την διακοπή , την σύνταξη του φύλλου αγώνα , Το σκεπτικό της απόφασης, την μη ενημέρωση του σωματείου μας ) σ’ αυτό το τραγελαφικό γεγονός , ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ. Για το λόγο αυτό και για να μην χαλάσει η συνταγή σας με τους νικητές και τους ηττημένους ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ να «παίξετε» μόνοι σας το παιχνίδι σας.
Και επειδή προφανώς εμείς φταίμε, εξαντλήστε την αυστηρότητά σας στην νόμιμη τιμωρία μας.

Υ.Γ.  Δεν κληθήκαμε ούτε καν στο τυπικό σκέλος να ερωτηθούμε γιατί υπογράψαμε με επιφύλαξη!!!
Υ.Γ1  Να ζητήσετε από τους διαιτητές σας να σας εξηγήσουν πως ο ένας δεν είδε διακριτικά στον φίλαθλο που πέταξε το μπουκάλι και πως ο άλλος γνώρισε τα διακριτικά ότι οι φίλαθλοι που μπήκανε στον αγωνιστικό χώρο ήταν της γηπεδούχου ομάδος ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ είναι το φύλλο αγώνος ο καθρέπτης του αγώνα ?
                          Εκεί που μας τοποθετήσατε , εκεί θα μας βρείτε ….ΑΠΕΝΑΝΤΙ .
                Το ΔΣ
ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΎ ΙΔΑΣ

4 σχόλια:

  1. 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΛοΥΣΤΕΙΤΕ Τον ΑΝΤΩΝΙΟΥ . ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΕΠΟΠΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ Η ΙΔΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Κ ΜΗΝ ΛΕΝΕ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ Κ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΑΡΕΦΙ ΡΙΖΟ Η ΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ . ΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΡΕΦΙΩΤΕΣ? ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΙΖΟ ΠΙΥ ΤΟ ΠΑΙΖΑΝΕ ΓΑΡΕΦΙΩΤΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)