Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Δήμος Αλμωπίας: Ο Σίμος Σωτηριάδης υποψήφιος με το Δημήτρη Μπίνο



Ανακοίνωση υποψηφιότητας

"Μόνο αυτοί που πάνε μακριά, μαθαίνουν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος".. κατά τον Τ. Έλιοτ..
Πολύ δε περισσότερο όταν αυτός ο κάποιος γίνει.. κάποιοι..

Το άπιαστο και αδιόρατο όνειρο.. οφείλουμε να επιδιώκουμε κάθε στιγμή..
Τη φαντασία στην εξουσία..
Να κάνουμε το αδύνατο να φαντάζει ρεαλιστικό..
Τίποτα πια δεν είναι αυτονόητο και τίποτα αδύνατο..
Φτάνει να το θέλουμε πολύ..
Να πιστεύουμε σ΄ αυτό..
Η σκέψη μας, η ματιά μας, να είναι ανοιχτή..
Και να συνδυάσουμε την ανοιχτή σκέψη με την έμπρακτη δράση..
Συνειδητά κι απροσχημάτιστα..
Κόντρα σε καιρούς αιμοβόρους και άνυδρους..

Συνδημότισσες Συνδημότες

Με μια ζεστή ματιά στα μικρά και τα μεγάλα που μας απασχολούν και καθορίζουν την καθημερινότητα μας. Με μια ανθρώπινη ματιά σ΄αυτούς που δεν έχουν κάποιον να διεκδικήσει γι΄αυτούς το χαμένο δίκαιο και την αξιοπρέπεια που τους αρμόζει.

Επειδή δικαιούμαστε να ζήσουμε σε μία κοινωνία με συνοχή και αλληλεγγύη, αυτονόητο δικαίωμα και φωτεινή διεκδίκηση, θέλω μαζί να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο και να βάλουμε ψηλά τον πήχη των προσδοκιών και των απαιτήσεών μας

Το αύριο που Δε στοχεύουμε να είναι λίγο καλύτερο από το χθές, αλλά εντελώς διαφορετικό. το αύριο που την απαξίωση θα αντικαταστήσει η καταξίωση την αναξιοπιστία η αξιοπιστία το αυταρχικό το δημοκρατικό, την ανευθυνότητα η υπευθυνότητα, την ελάχιστη προσπάθεια η σκληρή δουλειά, το τέλμα, η έμπνευση και η προοπτική το αύριο που μας δίνεται η ευκαιρία και η δυνατότητα στο δήμο Αλμωπίας να κάνουμε τη διαφορά, δουλεύοντας για ένα δήμο συμμετοχικό ,αλληλέγγυο, σύγχρονο και ανοικτό στις ανάγκες της νέας γενιάς και της τοπική κοινωνίας, Για ν΄ ανθίσουν τα όνειρα..

Μαζί κι εγώ παρών στην αξιέπαινη προσπάθεια του Δημήτρη Μπίνου και όλων των συνυποψηφίων μου στο συνδυασμό η Αλμωπία της καρδιάς μας.

ΣΥΜΕΩΝ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ

31 σχόλια:

  1. σε εχουμε δει στο παραλθων και ξερπουμε πωσ θα εισαι στο μελλον με ανυδρους ησουν με ανυδρουσ εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν τα πιστεύω αυτά που γράφεις γιατί όταν ήσουν στην δημοτική αρχή δεν τα υλοποίησες ποτέ !!! για αυτό κράτα πολλά από τα σχόλια που σε γράφουν καλά μέσα στο μυαλό σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ Δ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΝΤΡΟΠΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το μισό από το κακό που γίνεται στον κόσμο γίνεται από ανθρώπους που θέλουν να αισθανθούν σπουδαίοι. Δεν έχουν την πρόθεση να κάνουν κακό. Αλλά το κακό δεν τους απασχολεί.

    Δεν υπάρχει πιο αηδιαστικό θέαμα από έναν γέρο που αρνείται να εγκαταλείψει τον κόσμο, που έχει εγκαταλείψει τον ίδιο.

    Είπε και αυτά ο Τόμας Στερνς Έλιοτ (Thomas Stearns Eliot) Συμεών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Μόνο αυτοί που πάνε μακριά, μαθαίνουν πόσο μακριά μπορεί να φτάσει κάποιος"Τ. Έλιοτ.
    Άθελά του ο Σωτηριάδης,(επικαλούμενος τον Έλιοτ που έχει μελετήσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!)λέει αυτό που έχει σκοπό. Να φτάσει μακριά. Και το μακριά δεν είναι η σημερινή του υποψηφιότητα, αλλά η επόμενη φορά. Με το νου του δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε στο μέλλον να είνα αποδεκτός από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    Αγνοεί ότι τον αριβισμό και τον τυχοδιωκτισμό πολλοί ηγάπησαν αλλά τον αριβίστα και τον τυχοδιώκτη, ουδείς. Καλή Ανάσταση, Σωτηριάδη. Χαιρετισμούς στον Γρηγοράκη την αδελφή ψυχή σου. Μπίνο, με τις υγείες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ο ξαφνικος ερωτας με Τασιου παλι... Ολη μερα μαζι... Λετε οι πρωην εχθροι να ετοιμαζουν κατι; Παντως εχουν γινει και λιγο γραφικοι

      Διαγραφή
  6. Κύριε Σίμο εκτός από τον Έλιοτ υπάρχει και ο Σαββόπουλος ο οποίος λέει: "Κόμα και ρετσίνα και άσματα επινίκεια, είμαι δεκαεξάρης, σας γαμώ τα λύκεια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΕΩΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙς ΑΞΙΕΠΑΙΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ. ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ-ΤΑΣΙΟΥ-ΜΠΙΝΟΣ. ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΠΑΣΟΚ-ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΔΕΞΙΑ. ΕΧΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΙΜΟ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ,ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΛΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΠΟΥ ΕΡΠΟΥΝ.ΤΟΣΟΣ ΠΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΣΟΥ "ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και με τον πλαγιο δρομο ο Σακης στο δημο Αλμωπιας θα κανει το κουμαντο του. Σιμεων εδω πληρωνονται ολα. ΣΕ θαμπωνουν φαινεται και οι Μπιναιοι, εξ αλλου εγινες και δικος τους ανθρωπος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πω! πω! πω! κομπλεξάρες!!!!!!. Διαβάζοντας τα σχόλια κάποιος ξένος που δεν γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, θα συμπεράνει ότι ο ΣΣ είναι άτομο ικανότατο (το έχει δείξει άλλωστε στον κλάδο του) ή είναι ανίκανος. Ποιος από τους σχολιαστές πιστεύει ότι είναι ανίκανος;
    Απλά βγάζετε τη χολή σας επειδή, αν και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ πήγε με τον Μπίνο (ΝΔ). Μήπως ξεχάσατε ότι το ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά με τη ΝΔ; Και στο κάτω κάτω για να πάει ο τόπος μας μπροστά πρέπει να ξεχάσουμε την κομματική μας ταυτότητα. Ή μήπως δεν πρέπει; Για κοιτάξτε στα άλλα ψηφοδέλτια. Του Πασόη όλοι είναι ΠΑΣΟΚ; Στου Σηφάκη όλοι είναι ΣΥΡΙΖΑ;
    Σίμο, ένας παλιός «αντίπαλος»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε, σε γλυφουν και οι παλιοι ντεμεκ αντιπαλοι! Τους τουμπαρες ολους ρε γιγαντα!

      Διαγραφή
  11. Ο ανώνυμος δεν έχει στοιχεία φανερά...
    Κι αυτό είναι το όπλο του...
    Σε ξέρει...δεν τον ξέρεις...

    Η επίθεσή του είναι στις αισθήσεις...βρωμάει και ζέχνει...είναι λάσπη...δεν έχει στην καμπούρα της αποδεικτικά στοιχεία...
    Αφήνει μόνον άφθονο μελάνι, δηλητήριο και μπόχα...σιχαμερό ντουμάνι κουναβιού...
    Κι ότι πιάσει...ότι ψοφήσει, ψόφησε...
    Δεν τον νοιάζει...

    Ζει σαν βαμπίρ...
    Θρέφεται απ’ τον πόνο και την θλίψη των άλλων...καρπός των άνομων και χυδαίων επιθέσεών του...

    Η ανώνυμη ύαινα ξεστομίζει ότι της καπνίσει χωρίς να δεσμεύεται ούτε να χρεώνεται το όνομά της με τίποτε...σπιλώνει, λερώνει χωρίς να λερώνεται...επιτίθεται χωρίς να κινδυνεύει από αντεπίθεση...
    Το σιχαμερό τρολ είναι η άλλη του όψη...η μάσκα του της νύχτας...σαδιστής...ψυχοπαθής...αδημονεί για τον πόνο των άλλων...

    Το διαδίκτυο είναι ο όψιμός του παράδεισος...το κάθε αηδιαστικό τρωκτικό που στην κατά πρόσωπο επαφή συνήθως είναι ότι πιο χαμερπές, όταν βάλει τη μάσκα του ανώνυμου για να ρίξει το φαρμακερό, σαρκαστικό, ειρωνικό, υβριστικό, συκοφαντικό του βέλος ξαφνικά νομίζει πως μετατρέπεται σε παντοδύναμο θεό/δαιμόνιο...που κανείς δεν μπορεί να τον αγγίξει...

    Αφού δεν μπορεί να είναι «Κάποιος» στην πραγματική ζωή, βολεύεται με ένα εικονικό Σκοτεινό Άβαταρ...εκεί μπορεί να είναι ίδιος ο God ofWar...αμείλικτος, θανατερός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9.16 ΟΤΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΟΠΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΤΟΤΕ ΨΗΦΘΙΖΑΝ ΔΕΞΙΑ,ΤΟΝ ΖΕΡΖΗ.ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ 10.14 ΞΕΡΕΙΕΣ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ;ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ,ΕΛΕΩ Χ/ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΕΝΩ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ.ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ,ΤΡΙΤΟΣ,ΘΑ ΦΑΝΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΠΕΡΙΑ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΨΥΧΟΙ .......ΑΛΟΙΩΣ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΑΣΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου κανει εντυπωση το σκεπτικο καποιων διχασμενων προσωπικοτητων της περιοχης. Αρρωστες προσωπικοτητες με μανια πολεμουν ο,τι εξεχει απο το σταχυ προσπαθωντας να φερουν τους αριστους στα μετρα τους. Μπροστα τους σκοτεινες ελεεινες φιγουρες μια ζωη μιζεροι και τιποτενιοι κανουν τα παντα ωστε να μεινει ο τοπος προσαρμοσμενος στα δικα τους ελαχιστα μετρα. Αλλοτε θυμουνται το κομματικο οταν συμφερει λεγοντας..καλα αυτος πασοκ και τωρα με την δεξια!Και αλλοτε παλι οταν συμφερει...δεν υπαρχουν τωρα κομματα! Η τοπικη αυτοδιοικηση ειναι περα και πανω απο κομματα, πρεπει να συνασπιστουν οι καλυτεροι και ας ειναι απο διαφορους χωρους......!!! Το θρασος των χαμελαιοντων απυθμενο! Η υποκρισια; περισσευει...Δασκαλε μου ασε τις σαυρες να ερπουν και προχωρα με τους αξιους και σαφως καλυτερους....!!
    ΠΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 12.33 Ούτε το φως της Ανάστασης του Χριστού δεν μπορεί να φωτίσει τη σκέψη σου.Τόση κακία,τόσος πόνος στο σκοτάδι που έρπεις.
    Για να γνωρίζουν οι μακρινοί φίλοι τον κ. Σίμο θα παρακαλούσα τη δημοσίευση του Βιογραφικού του που αντιγράφω από προεκλογικό του έντυπο.
    Γεννήθηκε στη Χρυσή, μεγάλωσε και ζει στην Αλμωπία.
    Υπηρέτησε τη θητεία του ως έφεδρος Αξιωματικός
    Εργάζεται ως Δάσκαλος σε σχολεία της Αλμωπίας, τα τελευταία χρόνια ως Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας
    Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός, Δάσκαλος και έκανε Μεταπτυχιακές Σπουδές στη Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών.
    Είναι Εμπειρογνώμονας για την Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ενηλίκων στο Υπουργείο Παιδείας. και στο Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.
    Κοινωνική δράση
    Από πολύ νωρίς μέχρι και σήμερα αναπτύσσει πολύπλευρη κοινωνική δράση. Με κύριο χώρο δράσης την εκπαίδευση, τον πολιτισμό και την τοπική αυτοδιοίκηση έχει εκλεγεί σε θέσεις συνδικαλιστικών φορέων, διοίκησης της εκπαίδευσης και φορέων της κοινωνίας των πολιτών.
    Έχει εκλεγεί και διατελέσει:
    Πρόεδρος του πρώτου Καποδιστριακού Δημοτικού Συμβουλίου Αριδαίας για δύο θητείες
    Πρόεδρος του πρώτου Νομικού Προσώπου των 12 Παιδικών Σταθμών Δήμου Αριδαίας
    Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής παιδείας.
    Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Καθαριότητας Αλμωπίας
    Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Αριδαίας
    Μέλος της Διαρκούς Επιτροπής Τουρισμού Νομού Πέλλας
    Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τοπικής Επιτροπής Άρσης Βαρών Μακεδονίας – Θράκης
    Μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Παιδείας Ν. Πέλλας
    Μέλος της Εφορείας της μαθητικής Εστίας Αριδαίας .
    Μέλος του Χιονοδρομικού Συλλόγου Αλμωπίας
    Μέλος του Δ.Σ.του Αθλητικού συλλόγου ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ
    Μέλος της Ε.Ε. του Δ.Σ. της Ευξείνου Λέσχης Αλμωπίας.
    Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας
    Αντιπρόσωπος στις Γ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας
    Αντιπρόσωπος στο Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Ν. Πέλλας.
    Μέλος του Υπηρεσιακού Συμβουλίου Πρωτ/θμιας Εκπ/σης.
    Είναι παντρενένος με τη γυμνάστριας Θωμαϊδου Σ. και πατέρας του Μιχάλη(Ηλεκτρολόγου Μηχανικού)και της Φωτεινής(Μαθηματικού)
    Ένας τέτοιος άνθρωπος κοσμεί το ψηφοδέλτιο του κ.Μπίνου.
    Κ.Σίμο πάντα είστε ένα βήμα μπροστά συνεχίστε να βαδίζεται στις αξίες και ταιδανικά που μας διδάσκατε τόσα χρόνια στο σχολείο.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    Ένας μαθητής σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως μπορείς κύριε Σίμο να είσαι και δάσκαλος και μαθητής? Τί είσαι. Τζέκυλ και Χάιντ?
      Ένας άλλος μαθητής.

      Διαγραφή
    2. ολα αυτα που γραφεις οτι ηταν η ειναι εχουν δει τοσο προκοπη γιατι εγω σχεδον στο συνολο τους πλην ευξηνου λεσχης βλεπω οτι ειναι αστα να πανε

      Διαγραφή
    3. Ρε συ Σίμο...κατούρα και λίγο ρε...μεγάλη ιδέα έχεις για τη μούρη σου... αν δεν ήταν ο Πασχάλης ξέρεις που θα ήσουν σήμερα ε?
      Στο σπιτάκι σου να βλέπεις μπάλα. Και ο Πασχάλης είναι συμπέθερος ε? Πως λέγεται αυτός που εκμεταλλεύεται μια σχέση (έστω συγγενική) που έχει προκύψει από το παιδί του? Σαλαμάνδρα?

      Διαγραφή
  16. γιαυτο η ελαδα βυθιστικε στο βουρκο ποτε τα προλαβεναι όλα ο αφιλοτιμοσ εγω επαγγελματιασ είμαι και δεν προλαβαίνω να παω πουθενα μπαβο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΣΙΜΟΣ ΜΕ ΤΗ Ν.Δ.
    ΧΕ-ΧΕ ΧΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξεγάνωτος είσαι ρε παλικάρι; Με τον Μπίνο είναι, όχι με τη ΝΔ.
      Για κοίταξε στα άλλα ψηφοδέλτια. Του Πασόη όλοι είναι ΠΑΣΟΚ; Στου Σηφάκη όλοι είναι ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαγραφή
  18. Σιμο επελεξες και εχασες. Αλλα πεντε χρονια αναμονη για τις φιλοδοξιες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΣΥ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΚΥΡΙΕ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ.ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΠΕΘΕΡΙΑ ΛΙΓΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΨΗΦΟΙ.ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΗΡΩΕΣ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΠΙΝΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΤΣΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ,ΚΑΘΑΡΗΣΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΗΣ ΚΥΡΙΕ ΣΙΜΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΣΥΝΧΩΡΙΑΝΟ ΣΟΥ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΑΡΗΣ ΤΟ ΣΤΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ Ο ΣΙΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΜΠΙΝΑΚΙ. ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΘΕΙΕ ΤΑΚΗ. ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ. ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΗΤΑΝ ΜΠΙΝΑΚΟΣ. ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΑΚΗΣ. ΟΙ ΑΠΟΦΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΑΝΕΨΙΟ, ΕΝΑΝ ΜΠΙΝΑΚΟ. ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΤΖΟΒΑ. Για αυτο ολοι Χρυση Αυγη. ΟΧΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΕΨΙΟΙ, ΓΑΜΠΡΟΙ,ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΙ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΚΟΛΗΤΟΙ....ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. περαστικά σου...! οι ψυχιατρικές διαταραχές μαστίζουν τον σύγχρονο άνθρωπο...μπορείς να επισκεφτείς έναν καλό ιατρό μήπως και η επιστήμη δεν έχει σηκώσει ακόμα τα χέρια για την περίπτωσή σου...

      Διαγραφή
  21. ..."Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.
    Μην την εξευτελίζεις πηαίνοντάς την,
    γυρίζοντας συχνά κ' εκθέτοντάς την
    στων σχέσεων και των συναναστροφών
    την καθημερινήν ανοησία,
    ως που να γίνει σα μια ξένη φορτική."...
    Κ.Π. Καβάφης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)