Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο Πέτρος Τσαρκνιάς υποψήφιος με το Γιάννη Σηφάκη

Σ' αυτές τις εκλογές της Αυτοδιοίκησης καλούμαστε να δώσουμε ειλικρινείς απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν την Αλμωπία είτε γιατί εκκρεμούν εδώ και δεκαετίες είτε γιατί προέκυψαν μαζί με την οικονομική κρίση
. Η συμμετοχή ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά, με γνώση και εμπειρία, μπορεί να βοηθήσει τον τόπο μας και να τον οδηγήσει εκεί που του αξίζει.

Η Δημοτική Αρχή χρειάζεται όραμα, στρατηγικό σχεδιασμό, αναπτυξιακό σχέδιο, πρωτοβουλίες, ορθολογική οικονομική διαχείριση και αποτελεσματική διοίκηση.

Με τη συμμετοχή μου ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό «Αλλάζουμε την Αλμωπία», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη, επιθυμώ να συμβάλλω και εγώ, μαζί με ανθρώπους με κοινό όραμα, ιδέες, θέσεις, προτάσεις και διάθεση να εργαστούμε συλλογικά, για τη νέα αρχή στο Δήμο Αλμωπίας. Σε κοινή προσπάθεια, που θα οδηγήσει στο δρόμο της ελπίδας, της εξωστρέφειας, της αισιοδοξίας και της ανάπτυξης. Αυτόν το δρόμο είμαστε έτοιμοι, ενωμένοι και αποφασισμένοι να τον διαβούμε με επιτυχία.


Τσαρκνιάς Πέτρος
Οικονομολόγος
Δήλωση υποψηφιότητας
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Αλμωπίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)